Új év, új album a láthatáron

  •  
  •  
  •  

Az ismert zenész-műsorvezető, Zola a tervek szerint hamarosan egy új, akusztikus albummal örvendezteti meg közönségét. Újpest természetesen ebben is szerepet kapott.

-Régi álmom volt, hogy akusztikus szólólemezt készítsek. Amikor elkezdtem ezen dolgozni, jött a New Level Empire is, a zenekar pillanatok alatt nagyon beindult, így a saját, akusztikus anyagomat félre kellett tennem, hiszen elég rövid idő alatt nagyon sok dalt kellett készíteni az együttesnek. Ősszel viszont volt időm, hogy a Gitárulkozás dalait is befejezzem és az egész kampányt kitaláljuk. Eljött az idő, hogy megvalósítsam, amit már gyermekkorom óta szerettem volna – mondta el az énekes.

Zola színes egyénisége a szólóalbum dalaiban is megmutatkozik. A dalokat hallgatva és a klipeket látva bizonyos, hogy a siker nem fog elmaradni. Azt pedig, hogy az újabb videókban előbukkan-e ismét egy-egy újpesti helyszín, kíváncsian várjuk.

Az év első felében megjelenő, tíz új dalt tartalmazó szólólemez a Gitárulkozás címet viseli majd. Az albumhoz máris rengeteg érdekesség kapcsolódik. A dalok mindegyikéhez klip vagy video készül. Ezek közül néhányat már leforgattak és a közönség is láthatta. Egy igazi újpesti pedig ismerős helyszíneket is felfedezhet a felvételeken. A projekt első dala az Elfogy a szó volt. Ehhez a klipet a városközpontban, egy bontás előtt álló romos házban forgatták, az Ülök és várok című dal forgatásához pedig a Központ Bisztró adott otthont. A képeket egy hétfő éjszaka rögzítették, amikor nem volt senki a bisztróban.

R.ZS.