Új helyen az Újpest Márkabolt

  •  
  •  
  •  

Az Újpest Márkabolt néhány hete a Szent István tér 6. szám alatti épületbe költözött. Az Újpest Kártya Irodával közös kialakítású üzlet megszépült környezetben, egyre bővülő kínálattal várja mindazokat, akik szeretteiket, barátaikat vagy éppen magukat kívánják meglepni Újpest emblémás termékekkel.

– A Márkaboltban a kezdettől kapható tollak, pólók, sapkák, ceruzák, bögrék kínálata az elmúlt hónapokban további ruházati termékekkel, hátizsákokkal, könyvekkel bővült, sőt ma már olyan különlegességeket is megtalálunk, mint a táskaakasztó ékszer – mondja Gabaj Zsófia, a 2011-es év Újpest Arca, aki a kezdetek óta a Márkabolt plakátjairól mosolyog vissza ránk.

A város hírét ily módon is vivő ötletes és ízléses ajándék és használati tárgyak kezdettől fogva megtalálhatók és megvásárolhatók az önkormányzat különböző családi rendezvényein is, és egyre népszerűbbek az újpestiek körében.

– Továbbra is legnépszerűbb termékek a tollak, ceruzák, a női és férfi szabású, sokféle színben, felnőtt- és gyermekméretben is megvásárolható pólók, sapkák, de sokan keresik a hátizsákokat, a babaköszöntő csomagot, sőt az önkormányzat falinaptárát is. Az is fontos, hogy a termékek ára vonzó, sőt, diák-pénztárcának is megfelelő – emeli ki Zsófi .

G. R.


Az önkormányzatnak kiemelten fontos, hogy helyi fiatal tehetségek is bemutatkozási lehetőséget kapjanak a bővülő termékkínálat tervezésébe, ezért diákokat, pályakezdő grafikusokat is bevonnak a munkába. Az utóbbi hónapokban az Újpesti Sajtó Kft. egyik munkatársának, Móra Emesének az alkotásai is rendszeresen megjelennek a termékeken.

Az Újpest Márkabolt az Újpesti Napló lakossági apróhirdetéseinek felvevőhelye az új, Szent István téri üzletben is. Hirdetésfelvételi napok: hétfőn, szerdán és csütörtökön 10 órától 17 óráig