Új helyre költözik az Észak-budapesti központi ügyfélszolgálat

  •  
  •  
  •  

A XIII. kerület, Petneházy utca 6-8. szám alatt megszűnik, és új helyre költözik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-budapesti Adóigazgatóságának központi ügyfélszolgálata. A költözés ideje alatt az Észak-budapesti Adóigazgatósághoz tartozó adózókat június 1-jén pénteken a Krisztina körút 99. (I. kerület), a Kaszásdűlő u. 2. (III. kerület) és a Nádor utca 19. (V. kerület) szám alatt található kirendeltségek fogadják.

Június 4-én, hétfőtől új helyen folytatja működését az Észak-budapesti Adóigazgatóság központi ügyfélszolgálata; az adózók a főváros XIII. kerületében, a Dózsa György út 128-130. szám alatti Spirál irodaház B. épületében intézhetik ezen túl ügyeiket, változatlan nyitva tartás mellett.

A NAV törekvése, hogy az ügyfelek fogadásához mind az adózóknak, mind az ügyintézőknek kulturált körülményeket biztosítson, ezért a jelenleginél (Petneházy utcainál) tágasabb, a mai kor követelményeinek megfelelő központi ügyfélszolgálattal áll az adózók rendelkezésére.

Az új központi ügyfélszolgálat több tömegközlekedési eszközzel is megközelíthető. Az adózók a Dózsa György út 128-130. szám alatti irodaházat elérhetik például a 75-ös és a 79-es jelzésű trolibusszal, illetve a 14-es villamossal.

A félfogadás rendjéről, valamint az ügyfélszolgálatokon intézhető ügyek köréről bővebb tájékoztatás a www.nav.gov.hu/nav/ugyfelszolg/regiok/kozepmagyarorszag/ugyfelszolgálatok internetes felületen található.

                                     

Nemzeti Adó- és Vámhivatal            
Közép-magyarországi Regionális Adó
Főigazgatósága