Új helyszínen a majális

  •  
  •  
  •  

A hangulat garantáltan a régi, a helyszín új. Az előző évekhez hasonlóan Újpest Önkormányzata május elsején ismét közös majálisozásra hívja az újpestieket. A programok ezúttal Káposztásmegyeren, a Kósa Pál sétányon lesznek.

A hagyomány szerint a programok 10 órakor májusfaállítással és a Bem táncegyüttes műsorával kezdődnek és estig nincs megállás. 10.30-tól az Újpesti Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjainak műsorát láthatjuk, majd a gyerekek nagy kedvence, Szép Bence bűvész következik. Déltől Andersen – A császár új ruhája című meséjét a Szép Ernő Színház társulata viszi színpadra. Egy kutyabarát rendezvényen természetesen a négylábúak sem maradhatnak ki a programból. 13 órától Demény, a kötsög címmel gazditréner és kutyaéletmód-tanácsadó következik. 14.30-tól Gubás Gabi teljes kiőrlésű biomesekoncerttel érkezik. A gyerekek játékos dalok segítségével ismerkedhetnek meg Dinnye úrral, felszállhatnak a Spenót-kerékpárra, elkészíthetik a Tréfa-Répa levest, és táncolhatnak a Fogmosi-Rocky-ra. 16 órától már a felnőttek se menjenek messze a színpadtól. Érkezik Radics Gigi, majd 17 órától a V-TECH, 19 órától pedig Szikora Róbert és az R-Go lép színpadra.

A folyamatos színpadi programok mellett egész nap kézműves-foglalkozással, vurstlival, MagicBox játéktárral, Tarzan sátorral, Merende-gyermekfoglalkoztatóval és lufihajtogatással is várják a gyerekeket.

Városunk többi rendezvényéhez hasonlóan a majálison is találkozhatunk majd az Állatmentő Ligával, a Rex Állatsziget, az Észak-Pesti Kutyás Szolgálattal és az Újpest Márkabolttal. További programok és információk: ujpest.hu/majalis.

A rendezvény ingyenes látogatható!
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!