Új hinta és színes mászóvár

  •  
  •  
  •  

A Hajrá Újpest Városfejlesztési Program keretén belül ismét megújult egy játszótér. A Szigeti József utcai parkban új hinta és egy színes, csúszdával ellátott mászóvár várja a gyerekeket!

Az újjászületett játszóteret bejáráson tekintette meg a polgármester Cserna Sándor közbiztonsági referens kíséretében. Vasa Zoltán, az Újpesti Városgondnokság Kft. ügyvezetője a helyszínen elmondta: a lakók igényeinek figyelembevételével alakították át és újították fel a teret.

Az új játékok mellett többnyire a meglévő játszóeszközök áthelyezésével teljesítették a kéréseket. Ilyen volt például a homokozók árnyékosabb helyre való áttelepítése is. Újpest ezen része eddig kimaradt a fejlesztésekből, de most Ozsváth Kálmán , a választókörzet fiatal képviselője elérte a játszótér megújítását.

A Városgondnokság Kft. mindemellett nyolc újpesti bölcsődében szerelt fel kis csúszdákat és más játékokat a gyerekeknek.

A játszótér felújítási program a tervek szerint jövőre is folytatódik. Elsősorban a már meglévő terekre helyezve a hangsúlyt, a korszerűsítés során a minőség, és a műszaki szempontok egyaránt előtérbe kerülnek.
(aa)