Új ídőpontban a gázóra leolvasás

  •  
  •  
  •  

A Főgáz tájékoztatása szerint, a Budapesten és Pest megye területén vételező, 2010. január 13-tól a Tisztántúli Gázszolgáltató Zrt. (TIGÁZ) ellátásába került volt EMFESZ ügyfelek gázmérőit a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft., illetve annak megbízott vállalkozói 2011. január 10. és február 4. között olvassák le.

A FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. mérőleolvasást végző munkavállalói sorszámozott, fényképes igazolvánnyal rendelkeznek. A FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. megbízásából mérőleolvasást végző Mulitplex Kft. valamint Universitas Kft. munkatársai – a FŐGÁZ által kiállított – megbízólevéllel rendelkeznek. Kérik, hogy ezek meglétét a leolvasás megkezdése előtt mindenképpen ellenőrizzék. 

A  mérőleolvasó a leolvasás ideje alatt önállóan, egyedül dolgozik és készpénz átvételére nem jogosult – figyelmeztetett a szolgáltató sajtóirodája.

Amennyiben mégis kétely merülne fel a leolvasó jogosultságával kapcsolatban, úgy azt a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft. diszpécser szolgálatánál a 477-1310 telefonszámon lehet ellenőriztetni.

A mérőleolvasás ütemterve elérhető a www.fogaz.hu weboldalon.

A munka megkönnyítése érdekében a szakemberek kérik az ügyfeleket, hogy a megadott időpontokban a leolvasást tegyék lehetővé.