Új mozgáscentrum a városközpontban

  •  
  •  
  •  

Újpest-Városközpontban megnyílt november 14-én a város egyik legmodernebb fitness-centruma, melyet ünnepélyes keretek között nyitott meg a tulajdonos-igazgató Fabó György és dr. Trippon Norbert alpolgármester.

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-style-parent:””;
font-size:11.0pt;”Calibri”,”sans-serif”;
mso-fareast-“Times New Roman”;
mso-bidi-“Times New Roman”;}

Fabó György rövid beszédében reményének adott hangot, hogy az egészség és a sportolás mindenki számára fontos itt Újpesten is, korra s nemre való tekintet nélkül. A mostani a második Oxigén Wellness-központ, s az első működtetése során szerzett tapasztalatokat itt is kamatoztatják. Köszönetét fejezte ki az önkormányzat segítségéért is, amellyel konstruktív szakmai segítségekkel támogatták meg a kivitelezést. Külön köszöntötte alpolgármester úr mellett Berényi András főépítészt és világhírű olimpikonunkat, Cseh Lászlót is.

A két milliárd forintos beruházás ünnepélyes szalagátvágásán Újpest önkormányzatát dr. Trippon Norbert alpolgármester képviselte. Megnyitóbeszédében kiemelte: néhány éve még, ha Újpest neve szóba került, az emberek többsége egy komótos, szürke városrészre gondolhatott. A megnyíló Oxigén Wellness-központ a bizonyíték rá, hogy az utóbbi időben a város a XXI. század fősodrába kerül: modern városnegyed épül a Duna-parton, a 100 éves főtér új arcot ölt féléven belül, Európa egyik legimpozánsabb vízi élményparkja kezdi meg a működését napokon belül és még hosszan lehetne sorolni a mindennapi élet formálódását. Ebbe a sorba illeszkedik a város szívében megépült igényes egészség-komplexum:

-Ma Magyarországon nagyon sokan félnek attól, hogy elvesztik a munkahelyüket, hogy nem tudják eltartani a családjukat – tette hozzá az alpolgármester-. Újpest ebben is különbözik a nagy többségtől: itt új munkahelyek létesülnek és nem tucatjával, de több száz kiemeltnek tekinthető munkalehetőséget is találhatnak a tettre kész és szorgalmas helyiek. Ilyen Újpesten még nem volt, a fővárosban és az országban is ritkaságszámba megy egy hasonlóan lenyűgöző és látványosan igényes komplexum, mint az Oxigén Wellness-központ.

Trippon alpolgármester zárszavában még hozzátette: ez a beruházás jó a vendégeinek, jó a beruházónak és nem utolsó sorban jó az önkormányzatnak is. Teljen benne örömünk, amint Újpest formálódó arculata is egyre örömtelibb látvánnyá realizálódik szinte napról-napra.