Újabb büszkeség Újpesten

  •  
  •  
  •  

Már csak néhány nap van hátra Az Év Példaképe közönségszavazás lezárásáig. Január 17-én 12 óráig szavazhat minden olyan Újpesti és egyéb lakos, akinek fontos, hogy közülünk kerüljön ki „Az Év Példaképe”! Major Attila Gábor 25 éves, három évvel ezelőtt saját céget alapított Senso Media néven, és nemrég beválasztották az 50 legsikeresebb fiatal magyar vállalkozó közé. Egyáltalán nem mellesleg, tősgyökeres újpesti.

Attila mindig is Káposztásmegyeren lakott, mint mondja, imádja ezt a környezetet, ami ha akarja nyugodt, ha akarja pezsgő oldalát mutatja.  Már iskolás korában kitűnt a fiatalok közül, sokat szervezkedett a gimnáziumi közösségben, nyüzsgött mindig, minden rendezvényen.  Vállalkozóvá válását szülei inspirálták, édesanyja varrónőként dolgozott, és mindig tisztességre tanítva, nagy szeretetben nevelte. Attila a mai napig büszke csokonais tanáraira, akik sokat támogatták sportolói karrierjét, amikor évekig versenyszerűen floorball-ozott.

Vezérigazgatóként ilyen fiatalon nagy szüksége van az emberek támogatására, hogy mindenkinek megmutathassa, érdemes nagy fába vágni a fejszét! Attila nem csak a fiatalokat, hanem az idősebbeket is szeretné bátorítani. „Senki ne mondja, hogy már túl késő”, utal édesapjára, aki 40 évesen kezdett saját vállalkozásba. 

Érdemes most összefogni és szavazni, hogy Attila ne csak Újpesti, hanem országos példakép lehessen!

Hajrá Újpest! Hajrá Attila!

Szavazási instrukciók:

http://peldakepszavazas.inda.hu/