Újabb sűrű hét a Bajnok Teraszon

  •  
  •  
  •  

Folytatódnak a Bajnok Terasz színes programjai, ezen a héten is. Azok akik ismét kilátogatnak a Szent István térre láthatják az Üvegtigrist, a Da Vinci-kódot, a Forma 1 német nagydíjat, de lesz még babaszépségverseny, zumba és természetesen a nagysikerű péntek esti Karaoke buli sem maradhat el.

Kedden 17.30-tól a kicsiknek Andersen legszebb meséivel kedveskednek a szervezők, majd a Golden Globe díjas Da Vinci kód-on izgulhatnak a felnőttek.

Szerdán 19.30-tól a nagy érdeklődésre való tekintettel, ismét Zumba estet tartanak. A latin ritmusok és a fitnesz kedvelői együtt mozoghatnak a szabad levegőn, a jó hangulat most is garantált.

Csütörtökön a férfiaké a Terasz, hisz 19.00 órától az Üvegtigrisé a főszerep, amelyet reméljük, ezúttal nem mos el az eső és a szél sem söpör végig ismét Laliék mókás kalandjain. 

Előtte 17.00 órától Babaszépségversenyt rendeznek, a Manó Módi Gyermek és Baba divatbolt értékes ajándékaival. S, ha már szépségverseny és gyerekek, fél hattól a Szépség és a szörnyeteg romantikus története elevenedik meg a LED falon, Walt Disney feldolgozásában. Érdemes tehát a babaszépségverseny után is a téren maradni.

Pénteken, mint ahogy már megszokhatták karaoke esttel várja a Bajnok Terasz a tehetségeket, hogy ezen az estén is kiderüljön, ki Újpest legjobb hangja. A karaoke végén az eddigi énekesek közt értékes PUMA ajándékokat sorsolunk ki.

Előtte, mint mindig, 17.30-tól mesefilm vetítés lesz. Ezen a napon a Pocahontast nézhetik a gyerekek.

Szombaton 10.00 órától a világsikerű sci-fi, a Csillagok háborúja saga veszi kezdetét. Anakin és Luke Skywalker életét, a köztársaságpárti lázadók és a birodalmiak küzdelmének történetét hat mozifilm meséli el. A film a világűrben játszódik, és mesterien keverednek benne a  sci-fi elemek, és a meseszerű, vagy mitikus vonások. A szervezők várják az összes Star Wars rajongót, hogy együtt élvezhessék az óriási LED-falon George Lucas alkotását.

Vasárnap 14.00 órától a német nagydíjon izgulhatnak kedvenceikért a Forma 1 kedvelői. 17.00 órától pedig Bujtor filmek szórakoztatják majd az egész családot.  Ötvös Csöpi, a balatoni öntörvényű nyomozó kalandjaiból négy részt készített a nemrég váratlanul elhunyt színészóriás, Bujtor István. Vasárnap két rész kerül a vászonra, de hogy melyik kettő, az legyen meglepetés.