Újabb újpesti bronzérmes!

  •  
  •  
  •  

Illés Klaudia, Újpest Arca sikeres évadot zárt a tánc terén is. Patai Anna háttértáncosa lett, már itt Újpesten is felléptek együtt az Állatszigeten. Idén a PMS Dance tánciskolával többször is bemutathatta tánctudását Újpesten, minden fellépés remekül sikerült.

A PMS tánciskola Kindermaffia nevű csoportjával, Wátz László felkészítése mellett, számos országos versenyt nyert meg az idén, kvalifikáltak Belgiumba a VB-re is, ahová anyagi okok miatt ugyan nem tudtak kiutazni, viszont ebben az évben az Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége szervezésében hazánkban is megrendezésre került a modern táncsport világversenye, ahol az elődöntők során eljutottak a világbajnokságig!

Június 30-án Veszprémben került sor a hip-hop gyermek csoportok megmérettetésére, ahol Illés Klaudia, Illés Adrienn, Galba Bianka, Papp Krisztina, Oszonics Vivien, Bajkó Anita és Kósa Tímea, azaz a Rettegett Hetes, ahogy emlegetik őket, világbajnoki 3. helyezett lett!

Klaudia közben elkezdett versenyezni egyéniben is, Metes Dorottya segítségével jó eredményeket ér el, de táncol még a Fantasztikus Négyes csoportban is. A csoporthoz hozzáértők nagy reményeket fűznek, hiszen jó helyezéseket érnek el és nagyon dinamikusan fejlődnek, Serkédi Gabriella kemény, de jó hangulatú edzésekkel tartja formában őket, hogy jövőre az F4 is eljusson a világbajnokságra!

Klaudia az évadot egy hatalmas sikerű táncszínházi előadással zárta, az ÓZ a csodák csodája és a piros táncos cipő történetében az Oroszlán főszerepét táncolta.

A PMS táncszínház jövőre a Hamupipőkét tervezi előadni, amelyhez szeptembertől, Serkédi Gabriella szeretettel vár minden táncolni szerető fiatalt 4-25 éves korig a Halassy Olivér Sportközpontba!