Újpest a központ

  •  
  •  
  •  

A folyamatos fejlődésnek és a jó megközelítésnek köszönhetően évről-évre egyre többen szeretnének Újpestre költözni. Pesti-Szabados Ágnes és férje nyolc éve nyitotta meg a Pesaco Ingatlanforgalmazó és Belsőépítészeti Kft.-t Káposztásmegyeren. Cégük más kerületekben lévő ingatlanokkal is foglalkozik, de igazi újpestiek lévén városunk áll a központban.

Sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.

Miért pont Újpestet választották a cég székhelyének?
Több mint harminc éve élünk Újpesten, így gyermekkorunk nagy részét is itt töltöttük. Folyamatosan részesei voltunk a város változásainak, újjászületésének. Gyermekeink is itt születtek és itt jártak óvodába, általános iskolába. Nagyon kellemes tapasztalataink voltak a Park és Királyliget Óvodákban. A kisebbik gyermekünk még a Károlyi István Általános Iskola tanulója, ahol jó alapokat kap a gimnáziumi évekhez. Ő az UTE Atlétikai Szakosztályban edz, ahol szintén szerencsénk volt,mert kiváló edzőt és pedagógust kaptunk Forgács Judit személyében. Újpest nagyon sok lehetőséget kínál mindenkinek, csak élni kell velük. Ennek példája az ÚjpestKártya program is.

A belsőépítészet egyre nagyobb teret hódít. A legjobb térkihasználás, a stílus és minden, amitől otthonos az otthon. Önök hogyan segítenek ebben az érdeklődőknek?

Cégünk az ingatlanok eladása mellett a legnagyobb hangsúlyt a felújításra helyezi. Többféle lehetőséget kínálunk az ügyfeleinknek. Az általunk közvetített ingatlanokat ugyanúgy felújítjuk, mint a saját tulajdonú vagy más irodánál vásárolt lakásokat. Személyes találkozás során felmérjük az igényeket,megismerjük az ügyfeleinket, vágyaikat, és ezek tükrében készítjük el a terveket és a költségvetést. A teljes körű felújítás során a nyílászárók cseréjétől kezdve az összes belsőépítészeti munkát elvégezzük. Gondolok itt a festés, tapétázás, burkolás mellett, konyhabútor és egyéb bútorok gyártására is. Az ügyféllel közösen választjuk ki az anyagokat, segítünk, hogy a megfelelő anyagi keretek között mozogva minőségileg és esztétikailag is elégedettek legyenek munkánkkal.

Az elégedettség az egyre nagyobb érdeklődésben mérhető. Milyen a kapcsolat az újpestiekkel?
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Egyre többen ismernek meg és keresnek fel minket. Azt hiszem ez az igazi elismerés, amikor úgy lépnek be az irodánkba, hogy már bizalmat szavaznak nekünk. Természetesen más kerületekben is dolgozunk, de az újpestiekre fókuszálunk elsősorban ezért is csatlakoztunk a kártyaprogramhoz. Elsődleges célunk az volt, hogy azok az emberek is megismerjenek minket, akik nehezen vágnak bele egy felújításba akár anyagi akár korukra való tekintettel.

Vállalkozóként mit gondolnak az ÚjpestKártya programról?
Azt gondolom,hogy ez a kezdeményezés nagyobb vásárlási kedvet nyújt a lakosság részére. Ezen felül természetesen mi a reklám értékét tartjuk nagyon fontosnak, hogy minél többen megismerjék a munkánkat. Rendszeresen készülünk mi is a hírlevélen keresztül informálni ügyfeleinket, illetve óriásplakátunk is van Káposztásmegyeren.

Ügyfeleik körében mennyire népszerű az ÚjpestKártya, milyen kedvezményeket biztosítanak a kártyatulajdonosoknak?
Már néhányan igénybe vették a kedvezményeket és mi felhívjuk az ügyfelek figyelmet rá, hogy érdemes kiváltani a kártyát. Márciustól minden hónapban akciót hirdetünk. Jelenleg a kádakra jár 10% kedvezmény. A részletekről facebook oldalunkon, illetve honlapunkon(http://www.pesaco.hu/) tájékozódhatnak.

D.V.