Újpest arcai 2011-ben

  •  
  •  
  •  

Hosszú hetek előzetes “küzdelme”, válogatások, elődöntők, beszélgetések és sok-sok színpadi próba után a Városnapok zárónapján léptek a nagyközönség elé az Újpest arca szépségverseny döntősei. Az újpesti hírességekből álló öt tagú zsűri végül három győztest hirdetett.

(Czokoly Ibolya fotója a Facebook-ról)

A döntőbe végül tizenheten jutottak a több tucat jelentkezőből. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, hiszen minden döntősben megvolt az a “valami” ami miatt eséllyel indult a díjért.
A Dózsa László színművész, Kovács Zoltán labdarúgó, Cinthya Dictator fotóművész, Podolszki Ibolya, a Corso butik tulajdonosa és Kucsera Tamás, a Polgármesteri Hivatal humán erőforrás vezetője: ők alkották a zsűrit, amely végül úgy döntött, hogy a 300-300 ezer forint értékű portfóliókat, az Aquaworld ajándékát és a Helen Doron nyelviskola tanfolyamát az itt következő kicsik és kicsit nagyobbak nyerik:


10-14 éves korosztály
Illés Klaudia

2000.október 3.

A Viola oviba jártam. Jelenleg pedig a Szigeti Általános Iskola padját koptatom, ősztől már az 5.B.  (művészeti) osztályban. Kedvelem a verseket, mindig verselek az iskolai ünnepségeken és sikerrel veszek részt a versmondó versenyen is.

Az Erkel Gyula Zeneiskola növendéke vagyok már 3 éve, furulyával kezdtem, de múlt évtől már zongorázom és persze szolfézst is tanulok.
Egy kicsit belekóstoltam a színészetbe is: tavaly nyáron elvégeztem egy színiakadémia kezdő kurzusát.

Szeretek olvasni. Kedvenc íróm Nógrádi Gábor.

Van egy háziállatom,egy törpenyúl akit Mütyürnek hívnak, ám a kedvenc állatom a ló, bár nagyon ritkán kerülök lóközelbe, de minden alkalmat megragadok,például sokat járunk az Állatszigetre, ahol nagyon jól érzem magam és még lovagolni is lehet.

Hobbim a hip-hop tánc amit itt Újpesten a Halassyban kezdtem, a PMS Dance iskolában már 6 éve. Mondhatnám, hogy ez már nem is csak hobbi, hiszen számos arany-, ezüst- és bronzérmem van már, sőt nemrégen elnyertem 4-esben a Magyar Bajnok címet is!
Célom, hogy egyszer nagy táncos legyek, és táncot taníthassak és rendezvényszervezéssel is szeretnék foglalkozni.

15-20 éves korosztály
Gabaj Zsófia
1992 május 12-én születtem Újpesten,azóta itt élek a családommal,kivéve az 1998-tól 2002-ig tartó időszakot amikor Londonban éltünk.

Idén végeztem a Berzeviczy Gergely Közgazdasági iskola kéttannyelvű osztályában.
10 évig szertornáztam, de a focitól kezdve a táncon át majd’ minden sportban kipróbáltam magam!

Szabadidőmben, szeretek a barátaimmal lenni, táncolni, nagyokat sétálni a kutyusunkkal, biciklizni és új élményeket szerezni a családommal.

Azért jelentkeztem az Újpest Arca választásra mert ebben a világban is ki szerettem magam próbálni, imádok jönni-menni intézkedni, és úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy új emberekkel ismerkedjek meg és a legtöbbet hozzam ki magamból.

Minden erőmmel azon leszek, hogy méltó képviselője legyek Városunknak!

Fiú kategória:
Molnár L. Krisztián
12 éves, hobbija a görkorcsolyázás, biciklizés

Azért jelentkeztem az Újpest Arca “2011” versenyre, mert szeretem, ha fényképeznek meg még az is nagyon érdekelt, hogy mennyi esélyem lehet egy ilyen fajta versenyen. És az is csalt engem,hogy az Újpest Városnapokon a Nagyszínpadon van a döntő és ez szerintem megtisztelő ha szerepelhetek a verseny által a színpadon,az is ,hogy ha talán megnyerhetném a versenyt, szerepelhetnék Újpest rendezvényein, plakátokon, szórólapokon és az Újpesti Ajándékbolt ruházati termékeinek modelljeként képviselhetném a városrészt.

Közönségdíjas a Facebook lájkolások alapján (681 lájk)
Sztrahia Brenda
11éves, hobbija az olvasás és a tánc

A Testnevelés Tagozatos Általános Iskolába járok, szeptembertől hatodikos leszek. Januárban felvételizek a Könyves Kálmán Gimnáziumba és remélem, a hetedik osztályt már ott kezdem. Hat éve hip-hop táncolok a Jamland Táncegyesületben és már a középhaladó csoport tagja vagyok.

Szabadidőmben kirándulunk, utazgatunk a családommal. Sokat vagyok a nagyimnál is, ő is újpesti és közel lakunk hozzá. Együtt járunk piacra, sütünk, főzünk.

Szeretek olvasgatni és a kiskutyámmal játszani. Azért szeretnék részt venni a versenyen és persze GYŐZNI, hogy büszke legyen rám a családom, iskolatársaim, tanáraim szóval az egész iskola.

De a legfontosabb nekem, hogy a nagyimnak bizonyítsak ezzel, mert őt NAGYON SZERETEM!