Újpest békés fejlődést akar

  •  
  •  
  •  

Újpesten a baloldal és a jobboldal korábban képes volt együttműködni a város érdekében. Amióta Gyurcsány Ferenc feltűnt a politikában, ennek vége. Jól látható, hogy ma is ő irányít a háttérből, ezért van az, hogy a szocialisták ma már Újpesten is bármire képesek.

Közismert tény, hogy Gyurcsány Ferenc vezette szocialisták éveken át hazudtak tudatosan az embereknek csak azért, hogy a választásokat megnyerjék. Ma ugyanez ismétlődik meg városunkban is. Gyurcsány tanítványai különféle kiadványokban és egyéb fórumokon hazugságokat terjesztenek. Az újpestiek összefogást és békés fejlődést akarnak. Ezért önkormányzatunk jogi lépéseket fog tenni annak érdekében, hogy megvédje Újpest jó hírét. Senkinek sem hagyjuk, hogy lejárassa a városunkat és az itt élő embereket. Nem tűrjük a hazudozást, rágalmazást! Akik ezt teszik, felelni fognak érte.

Az újpestieknek joguk van tudni az igazságot, a tényeket. Köztudott tény, hogy a szocialisták gyakorlatilag csődbe vitték saját pártjukat. Saját bevallásuk szerint is teljesen eladósodott a párt. Arról szólnak a hírek, hogy a választás után a székházukat is el kell adniuk, és dolgozóik jelentős részét el kell bocsátaniuk. Vajon mit várhatunk egy olyan párttól, amely saját magát is csődbe vitte?

Én több mint húsz éve vagyok Újpest alpolgármestere. A város pénzügyei mindig rendben voltak, kivéve azt a közel négy évet, amikor szocialista kézbe kerültek. Amikor Újpesten a szocialisták kezelték a pénzügyeket 2006 és 2010 között, majdnem 1 milliárdos hiányt halmoztak föl. Ezek tények, amelyeket nem lehet vitatni.

Ehhez képest ma Újpest pénzügyei ismét rendben vannak, nincs egy fillér adóssága sem a városnak, képes önerőből és pályázati forrásokból komoly fejlesztésekre. Csúnya dolog az irigység, és még csúnyább, hogy az újpesti szocialisták a kampányban rátámadnak saját városukra, hazugságokkal járatják le az újpesti embereket. Nem véletlen, hogy az MSZP országszerte szétesett és lassan megszűnik. A gyurcsányi hazugságoknak, tisztességtelen és erkölcstelen kampányaiknak köszönhetik.

Gyurcsány emberei mindenütt széthúzást, botrányt, veszekedést idéznek elő. Négy éven át leszavazták Újpest költségvetését, vagyis minden fejlesztést – csak azért, mert 2010-ben ellenzékbe kerültek. Így próbáltak bosszút állni az újpesti embereken.

Nem kérünk a gyurcsányi gyűlöletkeltésből.

Újpest jelenlegi városvezetése meg fogja védeni az újpestiek összefogását, városunk békéjét és eredményeit.

Önnek is joga van tudni:

Újpest minden egyes költségvetése és zárszámadása nyilvános. Megtalálható az ujpest.hu oldalon. Itt mindenki megtekintheti, hogy Újpest pénzügyei rendben vannak, a városnak egyetlen forint adóssága sincs. Aki tehát az ellenkezőjét állítja, nem mond igazat.