Újpest biztonságát vigyázzák

  •  
  •  
  •  

Egy fecske nem csinál biztonságot, csapat kell hozzá – vallja az Újpesti Vagyonőr Kft. irányítását februárban átvevő vezető, Cserna Sándor.

–    Feladatunk a lakosság és az önkormányzat intézményeinek védelme – sorolja Cserna Sándor. Az Újpesti Vagyonőr Kft. ügyvezető igazgatója hozzáteszi, Újpesten elismerten jól működik a betörőcsapda, a járőrszolgálattal kiegészített távfelügyeleti rendszer, amely magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt hasznos.

És még nincs vége! Az önkormányzat intézményei esetében az Újpesti Vagyonőr Kft. látja el a vagyonvédelmi teendőket, a portaszolgálatot is. „Mindennapos tevékenységünk a szociális osztályon dolgozó munkatársak személybiztosítása, pénzszállítása, az újpesti térfigyelő rendszer üzemeltetése, és új feladat a rendezvénybiztosítás” – tudjuk meg. „2011. mérföldkő volt abban az értelemben is, hogy megerősödtünk, szolgáltatásaink iránt Újpest határain túlról is érdeklődnek – összegzi tapasztalatait. „Osztjuk a mondást, egy fecske nem csinál nyarat, azaz biztonságot. Bármilyen eseménynél azonnal partnereink a polgárőr szervezetek, a rendőrség, a katasztrófavédelem, a tűzoltóság, valamint a közterület-felügyelet. Újpesten egy nagyon jó csapat segíti egymást – mondja Cserna Sándor

Munka mellett tud egyik szenvedélyének, a főzésnek is hódolni. A polcán lévő serleget a piaci lecsófesztivál különdíjáért érdemelték ki. A különdíjas lecsó –  a’la Cserna csapat – különlegessége, hogy  tarhonya, zukkini, több féle szalonna és kétféle kolbász kell hozzá. 
– B.K