Újpest ebben is az első

  •  
  •  
  •  

Nagy lépés kis cipőben. Ez a szlogenje az Ovi-Foci Programnak, amelynek keretében a tizenötödik Ovi-Foci pályát adták át városunkban. Ezzel Újpest a dobogó első fokára került.

Nagy volt az izgalom a Királykerti Tagóvodában szeptember 14-én reggel.
Készülodés, díszítés, egy utolsó gyors próba, mindenki az átadóra készült.
– Újpest a szívem csücske, mert az elso évtol kezdve részt vesz a programban – mondta beszédében dr. Molnár Andrea, az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány elnöke. – Ez a tizenötödik pálya Újpesten, ezzel pedig aranyérmes az Ovi-Foci pályák számában. Emellett Újpest a legtöbb gyereket megmozgató település is, ezt magam és az alapítványunk nevében is nagyon köszönöm – folytatta Dr. Molnár Andrea.

Az új, multifunkcionális pályán nem csak focizni, de kézilabdázni, kosarazni, lábtengózni, teniszezni és tollasozni is lehet. Dr. Molnár Szabolcs alpolgármester az átadást megelozo köszöntojében így fogalmazott:
– Azt gondolom az a legfontosabb, hogy a jövo nemzedéke mozogjon, sportoljon, egészségesen éljen. Újpest Önkormányzata igyekszik minél több sportolási lehetoséget kínálni, hogy mindenki megtalálhassa, amiben jó. Köszönöm azoknak a vállalkozásoknak, akik felajánlásukkal segítenek és az Újpesti Torna Egyletnek, hogy a Bozsik Programon keresztül biztosítja az Ovi-Foci Program szakmai hátterét.

DV.