Újpest FC Shop: Érkeznek az őszi ruhák

  •  
  •  
  •  

Szombaton ismét hazai környezetben szerepel az Újpest FC, amely a Pécs csapatát fogadja. Remélhetőleg folytatódik az elmúlt hetek javuló tendenciája és megszerezzük az első győzelmünket. Szurkolóink kitartását a csapat három ponttal, a shop pedig további bővülő választékkal kívánja meghálálni. Szombaton minden vásárló ajándékot választhat magának – a készlet erejéig.

Szombattól új selyemsál lesz kapható, amelyen felsorolásra kerülnek szeretett klubunk eddigi legfontosabb számadatai, a bajnoki-, a magyar kupa- és a szuperkupa-győzelmek száma.

Ezen kívül  talán minden eddiginél szebb és kimondottan jó anyagú lila pamut pulóver kerülhet a szurkolók gyűjteményébe, mindössze 5990 Ft-ért.
 
Újra kapható a népszerű csíkos piké póló, az utolsó 25 db-ot sikerült beszerezniük, amelyet nem fognak tudni pótolni, ha elfogyott a készlet.Szóval jó lesz sietni!
 
Immáron gyermek és felnőtt méretekben is mindhárom hivatalos mez megvásárolható a shopban, így a csíkos, amely debütál a Pécs ellen, a lila és a fehér is.
 
További új termékek: Mini filctoll készlet, edényfogó, bőr névjegytartó, elegáns gravírozott öngyújtó női és férfi kivitelben is, két fajta toll, malac persely, billentyűzet és monitor tisztító, stb.
 
A fenti termékek megrendelhetők interneten is, ahol az új termékek menüpont alatt mindig nyomon lehet követni az aktuális frissítéseket.