•  
  •  
  •  

Elővételben két helyen kaphatók a belépők a szombati bajnokira – Pénztár és kapunyitás: 16:00 óra. Az Újpest FC szombaton 17:30 órától fogadja Haladást a Szusza Ferenc Stadionban az OTP Bank Liga 10. fordulójában.

A szokásoknak megfelelően szurkolóink két helyen vásárolhatnak elővételben belépőt a Szusza Ferenc Stadionban sorra kerülő találkozóra. Pénteken az Újpest FC Shopban és a West End City Center, aluljáró szintjén, a Sport Porta üzletben kaphatók elővételben a belépőjegyek. A mérkőzés napján 13:30-tól a Megyeri úti I-es pénztárban, valamint 10:00 órától 12:00 óráig a West End City Center, Sport Porta üzletében lesz lehetőség jegyelővételre.
 
A jegyárak:
Tribün: 2500 Ft
„A” terasz: 2000 Ft
„B” terasz: 1500 Ft
„D” lelátó: 900 Ft
Vendégszektor: 900 Ft
 
Elfogadjuk az utalványokat is!
 
Szurkolóink a jegyvásárlásnál is fizethetnek utalványokkal, de csak az Újpest FC Shopban, a Westendben található Sportporta üzletben nem.
 
A Sodexo (Sodexo ajándékutalvány, Sodexo Hajrá! utalvány, Sodexo Bónusz utalvány) és az Edenred (Ticket Sport, Top Premium) utalványokat fogadjuk el.
 
Kedvezmények
 
Az Újpest FC úgy határozott, hogy a 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek ingyen megtekinthetik a mérkőzéseket. A beléptetés a diákigazolvány vagy a személyi igazolvány alapján történik.
 
Jegyelővétel az Újpest FC–Haladás bajnokira (szeptember 24., szombat, 17:30 óra)
 
Újpest FC Shop (Szusza Ferenc Stadion):
Péntek: 13:00−19:00
 
West End City Center, aluljáró szint, Sport Porta (www.sportporta.hu):
Péntek: 10:00–20:00
Szombat: 10:00–12:00
A Sportporta 100 forintos kezelési költséget számít fel belépőjegyenként.
 
Szusza Ferenc Stadion (Megyeri úti I-es pénztár):
Szombat: 13:30–15:30
 
Pénztár és kapunyitás: szombat, 16:00 óra.
 
Felhívás a szurkolókhoz!
 
Kérjük szurkolóinkat, a jobb tájékozódás érdekében tanulmányozzák a pénztárak melletti szektorrajzot.
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista és antiszemita megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.
 
Akinél pirotechnikai eszközt, tiltott önkényuralmi jelképet, pályarendet sértő eszközt (pl.: szúró-, vágóeszköz) találnak, nem léphet a létesítmény területére. Ez a szigorú intézkedés fokozottan vonatkozik az ittas egyénekre, akik még érvényes jegy birtokában sem léphetnek be a stadionba!
 
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésen csak az engedélyezett transzparensek használhatóak.
 
Kérjük szurkolóinkat, a jövőben is fokozottan ügyeljenek a Szusza Ferenc Stadion rendjére, tisztaságára, állagára.
 
Ezúton hívjuk fel szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ biztonsági előírásai tiltják a szurkolók pályára történő lépését, ezért kérjük, hogy a találkozó lefújása után se lépjenek a játéktérre.
(ufc)