Újpest Kártya–nap a Bajnok Teraszon

  •  
  •  
  •  

A siker titka: a személyes kapcsolat

A Bajnok Teraszon a szombati tematikus napok sorába ezúttal az Újpest Kártya –napot illesztették a szervezők. A jól ismert mondás szerint bár a jól ismert mondás szerint a jó bornak nem kell cégér nos, a Szent István téri Újpest Kártya Irodától pár lépésre zajló program a rendkívül népszerű városkártyát több oldalról járta körül. A kártyaprogramban résztvevő cégek, vállalkozások közül ezúttal a Pindur Palota Játszóház, a Park Fitt Újpest, a Smile Forever Fogászat, a Progi Med, Jancsik Melinda aloeverás termékei, a Bioságok.hu, a Tündér Tempo Futárszolgálat, a Módusz Zrt. települt ki a standokra, hogy bemutatkozzanak és ajánlják termékeiket, szolgáltatásaikat az Újpest Kártya tulajdonosoknak. Több kártyaelfogadóhely – a kintlévőkkel együtt, értékes ajándékot ajánlott fel, regisztráció ellenében, a koraesti tombolára. Rácz Zsuzsanna, a program háziasszonya, az ÚKTV riportere a kártyaelfogadóhelyeket mini interjúban mutatta be a jelenlévők segítségével és ez kitűnő lehetőséget nyújtott a továbbiakhoz, vagyis a személyes beszélgetések megkezdésére.

Partner az első perctől kezdve

A Progi Med standján már rutinos kitelepülőt és közönségkapcsolatot építőt találtunk Nagyné Usztinov Judit személyében, hiszen már a nőnapi Újpest Kártya-napon is ajánlhatta szolgáltatásait.

– Az elsők között csatlakoztunk a programhoz, mert nagyon hasznosnak tarjuk- mondta. A különböző korosztályok számára például pelenkákat, törlőkendőket és különféle gyógyászati segédeszközöket forgalmazó Petőfi utcai bolt az Újpest Kártya okán is keresett- tudtuk meg Judit asszonytól. A vásárlás során 10 százalék kedvezményt nyújtanak.

–Igyekszünk minden igénynek megfelelni, ha egy árucikket ketten már keresnek nálunk, de nem áruljuk, biztos, hogy a harmadik érdeklődő már nem távozik üres kézzel-fűzi hozzá az elfogadóhely vezetője.

Magánemberként már bevált

A Tündér Tempo Futárszolgálat a programhoz mostanában csatlakozók egyike. Hogy mi volt a késztetés, Werbovszkyné Mák Tünde üzletvezető roppan egyszerű magyarázatot ad:

–Magánemberként igényeltem Újpest Kártyát és nagy használt veszem. Arra gondoltam, ha ilyen kedvező nekünk, akkor cégként igénybe véve, azaz szolgáltatást nyújtva is annak kell lennie.
A postai szolgáltatásokat, futárszolgálatot, de például takarítást is végző vállalkozásnak ugyanis több lábon kell állnia, de nagyon fontos az ügyfélkapcsolat. Úgy gondoltuk, hogy az Újpest Kártya közösséghez tartozás a bizalom egyik jele is.

– Mi pedig a bizalomra építünk, s talán a nevünk is segít ebben- ezt már a férj, Werbovszky Béla teszi hozzá. Mint megtudtuk, Tünde keresztneve inspirálta a Tündér Tempo Futár elnevezést.– A tündérről mindenkinek a jó jut eszébe, s erről pedig talán eszébe jutunk mi is az Újpest Kártyás ügyfeleknek…

B.K.


Az Újpest Kártya

Az Újpest Kártya az Újpesten élők és az Újpesten működő vállalkozások, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások és az önkormányzat szorosabb együttműködését teszik lehetővé. Gazdasági előnyöket jelent a vásárlóknak és a cégeknek, miközben erősíti az egészséges lokálpatriotizmust, ami minden közösségnek településnek előnyére válik.

Az Újpest Kártya térítésmentesen igényelhető az Újpest Kártya irodában cím: 1042 Budapest, Szent István tér 6., illetve a www.ujpestkartya.hu weboldalon.