Újpest: kezd kilábalni a bajból a csapat, visszatérnek a hiányzók

  •  
  •  
  •  

Pollák Zoltán, Barczi Dávid és Remili Mohamed is visszatér az Újpest első csapatának keretébe, Kabát Péter és Rajczi Péter pedig eltiltását követően ismét bevethető.

Az Újpest pocsékul kezdte a szezont, nem kis mértékben a csapatot sújtó folyamatos sérülések miatt. A helyzet most sem könnyű, Zoran Szpisljak több játékosára ezúttal sem számíthat, de már “látni a fényt az alagút végén”, több kulcsember is újra bevethető.

A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Pollák Zoltán, Barczi Dávid és Remili Mohamed újra a keret tagja lehet, ahogyan az eltiltását letöltő Rajczi Péter és Kabát Péter is visszatérhet. A hétvégi, Pápa elleni bajnokiról azonban így is több fontos játékos hiányozni fog: Vermes Krisztiánés Litauszki Róbert továbbra is rehabilitációs munkát végez, míg Dvorschák Gábor vállsérülés miatt kénytelen kihagyni az őszi szezon hátralévő részét. Ahogy Simon Krisztián is, aki a hétfő délelőtti edzésen lábközépcsont-törést szenvedett a jobb lábában.

Rajtuk kívül Bojan Mihajlovics és Darko Markovics eltiltás miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést, Zoran Szpisljak azonban bizakodó.

– A Pápa erős csapat, így most sem lesz egyszerű dolgunk. Egy pont a különbség a két csapat között a tabellán, így nekik és nekünk is nagyon fontos lenne a győzelem. A Pápa sokpasszos, gyors játékot játszik, és nem fogja könnyen adni magát. Nekünk az a célunk, hogy a saját játékunkat játsszuk és a mi akaratunk érvényesüljön a meccsen. Sajnos egy újabb kulcsjátékosunkat elvesztettük, miután Simon Krisztián megsérült a héten, viszont pozitívum, hogy Remili Mohamed már a keret tagja lehet.