Újpest kiváló diákjai

  •  
  •  
  •  

Újpest Önkormányzata idén is kiírja az Újpest Kiváló Tanulója Díj,
az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj és a Kiváló Diákközösségi Munkáért Díj
elnyerésére vonatkozó pályázatokat. A díjak adományozására bárki tehet javaslatot, így lehet a diák Újpest Kiváló Tanulója, Újpest Kiváló Diáksportolója, vagy megkaphatja a Kiváló Diákközösségi Munkáért Díjat!

Az Újpest Kiváló Tanulója Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az adományozásra tett javaslat előterjesztésének időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten. Aki tanulmányi évei alatt kitűnő vagy jeles tanulmányi eredményt ért el. Kiemelkedő tanulmányi eredményével, példamutató magatartásával dicsőséget szerzett Újpestnek vagy iskolájának.

Az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az adományozásra tett javaslat előterjesztésének időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten. Kiemelkedő sportteljesítményével dicsőséget szerzett Újpestnek vagy iskolájának, magatartásával, tanulmányi és sportteljesítményével jelentős mértékben példát mutat diáktársainak.

Kiváló Diákközösségi Munkáért Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az adományozásra tett javaslat előterjesztésének időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten. Meghatározó szerepet tölt be a diákéletben, magatartása és szorgalma példaértékű a diáktársak számára, és legalább két éve folyamatosan részt vesz az iskolai diákközösség szervezésében, munkájában.

A javaslathoz valamennyi díj esetében mellékelni kell a tanuló köznevelési intézménye vezetőjének ajánlatát. Az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj esetében a javaslathoz mellékelni kell továbbá – amennyiben nem ő a javaslattevő – a tanuló sportszervezete vezetőjének (képviselőjének) ajánlását. A javaslatokhoz más ajánlások is csatolhatóak. A javaslatokat az erre rendszeresített adatlapokon a szükséges mellékletekkel ellátva egy eredeti példányban személyesen vagy postai úton lehet benyújtani.

Benyújtás határideje: 2016. március 31.

Benyújtás helye: Budapest Főváros IV. ker. Újpest Önkormányzat
Polgármesteri Hivatal
Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály
1042 Budapest, István út 14. I. 37.

A benyújtás módjáról részletes információt itt olvashatnak