Újpest központjában, megújult környezetben és folyamatos munkarendben az Újpesti Közterület – felügyelet!

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Közterület – felügyelet november elseje óta már folyamatos munkarendben végzi feladatait. November 23-tól már az ügyfeleket is új helyszínen fogadják! Megújult környezetben, Újpest központjában, a Király utca 9. szám alatt várják a panaszosokat. Az Új Ügyfélszolgálati Irodát, magával a Közterület-felügyelet létrehozójának kezdeményezőjével Dr. Trippon Norbert alpolgármesterrel tekintettük meg.

Az Újpesti Közterület –felügyelet november 23-tól már új helyszínen, Újpest központjában a Király utca 9. szám alatt, megújult környezetben fogadja az újpestieket. A Közterület-felügyelet 250 m2 alapterületen  került kialakításra, melyen belül többek között kialakításra került egy ügyféltér és egy nyolc munkahelyes iroda is, mely közvetlen telefon és informatikai kapcsolatban áll az Újpesti Önkormányzattal.
Mára már a felügyelők munkarendje is megváltozott, eddig reggel hétórától, este hétóráig voltak jelen újpest utcáin, de november elsejétől már folyamatos munkarendben végzik feladataikat.
 
 

Ügyfélfogadás rendje:
Hétfő:                            14.00 – 18.00 óráig
Szerdán:                       10.00 – 17.00 óráig
Pénteken:                     08.00 – 12.30 óráig
Telefonszám: 231-3250 Fax: 231-3282
 
Figyelem!
Hivatali munkaidő után a közterület – felügyelői intézkedést igénylő esetekben a felügyelők helyszínre küldését a BRFK IV. Kerületi Rendőrkapitányság Ügyelete végzi!
Telefonszám: 231-3440