Újpest leendő néptáncosait verbuválják

  •  
  •  
  •  

Az Ady Endre Művelődési Házban működő Bem Táncegyüttes új tagokat toboroz a gyermek-néptáncegyüttesbe, illetve ősztől újabb csoportok beindítását tervezi, neves szakemberek vezetésével. A jelentkezést felvételi meghallgatás követi, ahol a gyerekek táncos-énekes képességeit mérik fel a néptánctanárok. Az együttesbe 7–12 éves gyerekek jelentkezését várjuk.

Kellő létszámú jelentkező esetén külön csoportok indulnak a korosztálynak megfelelő bontásban: 7–8 évesek, 9–10 évesek, 11–12 évesek.

Csatlakozni lehet az óvodáskorú gyermekcsoporthoz és az ifjúsági csoporthoz.

A néptáncpróbák hétköznapokon a késő délutáni órákban lesznek, 2 órás időtartamban.

Vezeti: Kis-Demeter Erika néptáncpedagógus, koreográfus és Kis István néptáncpedagógus, koreográfus, örökös aranysarkantyús táncos, a népművészet ifjú mestere. Mindketten az újpesti Bem Táncegyüttes művészeti vezetői.

Jelentkezni és érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségeken:

Kis-Demeter Erika: kdemeter.erika@gmail.com; tel.: 06-70 321-0625

Jelentkezés, felvételi meghallgatás: június 13., csütörtök, 17 óra és 19 óra között; június 24., hétfő, 15 óra és 17 óra között.

Helyszín: Ady Endre Művelődési Ház balett-terme, 1043 Bp., Tavasz u. 4.

Kedves Szülők és Gyerekek!

Itt az alkalom, hogy a táncot és a zenét szerető gyermekek megízleljék a népzene, a néptánc és a népdalok varázslatos világát. Azon gyerekek jelentkezésére számítunk, akik szeretnék a folklór világát minél teljesebben megismerni. Szeretnénk egy csokorba verbuválni Újpest leendő néptáncosait.

Sok tánccal, játékkal, dallal várjuk a táncos lábú jelentkezőket!

Bem Néptáncegyüttes