Újpest: ma délután megnevezik a klubigazgatót

  •  
  •  
  •  

A Nemzeti Sport információi szerint klubigazgatója is lesz hétfőtől az Újpestnek. A lila-fehérek délután jelentik be, ki tölti be ezt a posztot, s ez egyben azt is jelenti, hogy elkezdődik a klub irányításának szerkezeti átalakítása, mert ilyen vezető eddig nem volt a Megyeri úton.

Roderick Duchatelet tulajdonos munkáját két ügyvezető segíti, közülük Bartha Csaba a napi teendőket látja el, míg Csehi István a háttérben dolgozik, többek között az ő feladata a társasági adóval kapcsolatos pályázatok, illetve bevételek felügyelete.

Korábban a holland Leo Beenhakker volt az Újpest sportigazgatója, ám vele szerződést bontott a tulajdonos, mivel nem fért bele a költségvetésbe a szakember díjazása – úgy tudjuk, havi húszezer euró, nagyjából hatmillió forint volt az egykori Real Madrid-edző járandósága.

Az egyelőre titok, hogy ki lesz a klubigazgató és ez hogyan érinti a menedzsment további tagjait. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy valamelyik ügyvezetőnek távoznia kell-e az új munkatárs belépésével.