Újpest Márkabolt

  •  
  •  
  •  

Mindent imádok itt! – meséli Dollinger Kovács Olga, az Újpest Márkabolt kitelepült faházában a Szent István téren. A termékeket, a munkáját, a vevőket, mindent, így mondja. Nem is lehet máshogy csinálni, csak szeretettel, a sorsa meg visszairányította ide, ezeket sorolja.

Olgi már nem itt lakik, de mivel nehezen kezelte ezt a kérdést, kapott olyan lehetőséget, mellyel minden napját itt töltheti. Mivel újpesti születésű, minden ide köti, nem is látja más értelmét a hétköznapoknak, mint az emberi kapcsolatok ápolását. Vevői igazolják hozzáállását, visszajárnak hozzá vásárolni, beszélgetni, már hétvégén is, mióta kint van a vásárban.

A bolt kínálata tényleg érdekes, találtunk mindent, a Tarzan™ Park színes pólói és vicces baglyos, oroszlános bögréitől egészen komoly albumokig. Olgi adott pár tippet karácsonyra, a Mesélő házak című könyv, melyben Somos Zsuzsa grafikáihoz Kovács Zoltán Vilmos történetei társulnak és az Újpest Régen és Ma is ajándékgyanús kiadványok. Van kifestő gyerekeknek, gyönyörű kelmék babáknak és Újpest ahol szeretünk főzni felirattal ellátott főzőszett háziasszonyoknak.

Olgi kedvence mégis a nagy lila esernyő, ami valóban szép és igényes, egyedi darab. Azt meséli, egyre többen veszik. Nem is titkolja álmát, hogy a kedvtelen, esős napokat mivel dobná fel, egyszer talán majd csupa lila ernyő lesz a főtéren borongós napokon!
keretes:

Újpest Márkabolt
1042 Budapest, Szent István tér 6.

Telefon: 06-70-39-707-29
Email: ujpestmarkabolt@ujpest.hu

Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig:
10:00-18:00