Újpest-Videoton: kemény ütközet lesz!

  •  
  •  
  •  

Az újpesti és a fehérvári vezetőedző is nehéz meccsre számít. Mind a ketten beszéltek a másik csapat iránti tiszteletükről.

Jos Daerden (Újpest):

„Láttam a Videotont csütörtökön a Gent ellen, taktikusan és jól játszottak, de nekünk most nem abból a meccsből kell kiindulnunk. Szervezetten játszottak és ennek köszönhetően előnnyel utazhatnak a visszavágóra, de vasárnap valószínűleg támadóbban szeretnének majd fellépni. Tudjuk mik az erősségeik, és azt is, hogy hol lehetne őket megfogni. Persze a mérkőzés előtt minden edző megnyeri a meccset, de szerencsére a focit emberek játsszák, ezért hiába tervezünk a meccs előtt az edzői szobában, végül a pályán dől el minden. Kemény küzdelemre számítok, valószínűleg a nagy meleg majd kicsit mindkét csapat dolgát megnehezíti, de ettől függetlenül élvezetes összecsapást várok. Tiszteljük ellenfelünket, de nem félük tőle, azért megyünk ki a pályára, hogy megnyerjük a meccset. Szombaton már az új gyepszőnyegen edzettünk, megkockáztatom az ország legjobb pályája van most a Szusza Ferenc Stadionban, a játékosok alig várják, hogy bajnokit játsszanak rajta.”

Paulo Sousa (Videoton):

„Ahogy minden ellenfelünket, az Újpestet is tiszteljük. Egy jó csapat, amely a nyáron nagyon sokat erősödött, ráadásul új vezetőedző is érkezett a klubhoz. Biztos vagyok benne, hogy nehéz mérkőzés vár ránk idegenben, azonban ahogy mindig, most is mindent meg fogunk tenni a sikerért, hogy elérjük minden meccsre kitüzőtt célunkat, vagyis ugyanúgy mint tavasszal, megszerezzük a három pontot”

 

(ujpestfc.hu, vidi.hu)