•  
  •  
  •  

Belépési rend az évad utolsó meccsén

Az Újpest-szurkolók kizárólag a Mildenberger utca felől léphetnek be a stadion területére, a Megyeri úti főkapunál csak VIP-, sajtó- és teherbeléptetés zajlik. (A vendégszurkolók beléptetése a Megyeri úti vendégbejáraton keresztül történik. A vendégszektorba a belépők egységára 2500 forint.)
 
A mérkőzésre klubunk összesen három, a mérkőzés napján egy helyen biztosít elővételben jegyvásárlási lehetőséget a szurkolók számára.
 
A belépők szombaton nyitvatartási időben, azaz 10:00 és 14:00 óra között megvásárolhatóak az Újpest FC ajándékboltjában, valamint 10:00 és 20:00 óra között a West End City Centerben is, mégpedig az aluljáró szinten, a Jókai Mór sétányon található Sportporta üzletben.
 
A meccs napján, vasárnap a Szusza Ferenc Stadionnál 13:30 órától ezúttal a szokásoktól eltérően a Mildenberger utcai külső pénztárnál vásárolhatóak meg a belépők.
 
Azok a szurkolók, akik a Pápa VAGY a Kecskemét elleni jegyek leadásával vásárolnak elővételben belépőt a szezonzáró, Videoton elleni bajnokira a „normál” áron vehetik meg a jegyet.
(ufc.hu)