Újpest:Bodor, Feczesin, Gosztonyi és Lencse is kiszemelt

  •  
  •  
  •  

A Nemzeti Sporthoz eljutott információk szerint Újpesten csinos kis lista készült azokról a labdarúgókról, akiknek a többségét szeretné magáénak tudni a belga tulajdonos.

A Megyeri úti tervek mások mellett az „olasz” Vass Ádám és Feczesin Róbert (bár előbbi menedzsere az NSO-nak elmondta, a játékos nem tervezi a hazatérést), a „benelux” Bodor Boldizsár, a fehérvári Gosztonyi András, Lencse László és Vaskó Tamás behálózásáról szólnak.

A Nemzeti Sport szombati számában a klub legendás alakja, a mindig kritikus Nagy László is megszólal, aki szerint, ha az elképzeléseknek megfelelően alakulnak az átigazolások, újra nagy csapat formálódhat a Szusza-stadionban. A Nemzeti Sport Bodor Boldizsárt is megkérdezte, mit szólna az újpesti folytatáshoz?

„Ha a felvázolt elképzelések meggyőzőnek tűnnek, ha komoly célokat fogalmaznak meg és olyan összeget fizetnek, amely megfelelőnek tűnik, akár az is előfordulhat, hogy otthon folytatom, a futballban bármi megeshet – reagált a felvetésre az egyéves görögországi vendégjáték után csapatot kereső védő. –Szeretnék azonban kint maradni, ha nem is mindenáron. Kerestek például Ciprusról, ahol ugyan találni jobb csapatokat, mint akár a belga vagy a holland ligában, olyanokat, amelyek jó pénzt kínálnak, ez az egylet speciel nem ebbe a kategóriába tartozott. Magyarország sem kizárt, bár apukám révén csupán a Pécsről hallottam, azt mondta, a sajtóban az anyaegyesületemmel boronáltak össze.”