Indul az Újpesti Megbecsülés Program utalványainak osztása a gyermekes családok részére

  •  
  •  
  •  

Május 21. és május 26. között vehetik át az Újpesti Megbecsülés Program gyermekenként 6000 forintos utalványait a kerületben élő gyermekes családok.

Újpest Önkormányzata idén kibővítette az Újpesti Megbecsülés Programot, így a nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő újpestiek mellett a gyermeket nevelő családok is jogosulttá váltak az Újpesti Piac és Vásárcsarnokban levásárolható utalványokra.

A családok gyermekenként 6000 forint értékű utalványt vehetnek át május 21. és 26. között az öt osztópont egyikén: az Újpesti Piac és Vásárcsarnokban, az Újpesti Vagyonkezelő Zrt. székhelyén, a Szociális Osztályon, a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat irodájában, illetve a Megyeri Klubban. Az osztópontok hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, hétvégén 8 és 14 óra között tartanak nyitva (a Megyeri Klub hétvégén zárva tart).

Az utalványok átvételéhez a személyes okmányok mellett a gyermekek születési anyakönyvi kivonata is szükséges. Ha valaki nem találja a születési anyakönyvi kivonatot, az Újpesti Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Csoportja segítséget nyújt az ügyintézésben.

Az utalványosztás részleteiről és feltételeiről további információk érhetők el a www.ujpest.hu/megbecsules weboldalon.

ÚN

, ,