Újpesti nyugdíjas karácsony

  •  
  •  
  •  

Immár 20 éve ad helyet a kerület nyugdíjas pedagógusainak, a karácsonyi ünnep megtartásához, a Szigeti József Utcai Általános Iskola. Idén is itt tartották a kerületi nyugdíjas pedagógusok karácsonyi ünnepét. A szervezésben nem csak az iskola tanárai, hanem más iskolák tanárai is részt vettek.

Az idei és a megelőző évek műsorait Járai Attila a pedagógusok szakszervezetének kerületi titkára a Csokonai Vitéz Mihály 12 évfolyamos gimnázium pedagógusa és Pesáné Nagy Katalin a Szigeti József Általános Iskola tanára szervezte nagy lelkesedéssel és szeretettel. Az idei műsor köszöntője után, az iskola énekkara lépett fel, Goór Katalin tanárnő vezényletével, majd Járai Attila hangszeres játékát hallhattuk meg. Ezek után Sebestyénné Cseker Ilona a szép hangjával ragadtatta el a közönséget. Az iskola rendszeresen meghívja az ENO (értelmi fogyatékosok napközi otthonának) Figura tánccsoportját, kiknek vezetője Lovarz Márta. A tánccsoport fellépése nagysikerű volt.

A műsor végeztével vendégül látták a nyugdíjasokat és karácsonyi ajándékkal is kedveskedtek nekik. Ez a megható ünnep bizonyára még sok éven át, lelkesíti a kerület nyugdíjas pedagógusait, akik sok évtizedeken át, nemcsak tanítottak, hanem nevelték is a gyermekeket.

Köszönet és hála érte.

Parizán Jánosné
Szabó Klára