Újpesti szüreti mulatság

  •  
  •  
  •  

Idén ismét szüreti mulatságra hív mindenkit Újpest Önkormányzata. A Találkozzunk többször! programsorozat keretében szeptember 27-én, szombaton az Ugró Gyula soron (a garázssor és a Szilas-patak közötti zöld területen) egész napos programokkal köszönthetjük együtt az őszt, Szent Mihály napját és a kisfarsang kezdetét.

Szent Mihály napja (ami szeptember 29-ére esik) a szüret megkezdésének időpontja. Ez alkalomból az Ugró Gyula sor is felölti őszi köntösét, szőlő- és mustillatot árasztva garantál igazi szüreti hangulatot. A gyerekeket már 10 órától várják a programok: a MagicBox játékbörze, a Tarzan-sátor és az Újpesti Kulturális Központ kézműves-foglalkozásai. Nyakláncfűzésben, őszi manó, szív alakú papírkosár készítésében próbálhatja ki magát az aprónép.

A program sűrű lesz, 11 és 14 óra között már Peppinó bohóc műsora szórakoztatja a kicsiket, 15 órától 19 óráig pedig ízelítőt kapunk a szüreti munka fáradalmaiból és annak zamatos eredményéből. Szőlő, prés, must – lesz minden, ami elengedhetetlen eme jeles eseményen. Épphogy felocsúdnánk, folytatódik a buli, a nap lezárásaként 20 órától a Budapest Bár ad fergeteges hangulatú koncertet.

Szeretettel vár mindenkit Újpest Önkormányzata!