Újpesti vállalkozás kapta a kategóriadíjat

  •  
  •  
  •  

A 2011 Év Tetője Nívódíj Pályázaton nyert kategóriadíjat az újpesti központtal működő Szántó Fivérek és Kozma Kft.

Az Év Tetője Nívódíj Pályázatot több mint két évtizede hirdeti meg az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ), amely verseny a magas szinten megtervezett és szakszerűen kivitelezett tetők megmérettetése. A kiírás szerint “a pályázat célja építészeti, funkcionális, műszaki, esztétikai és gazdaságossági szempontok összehangolásával tervezett és kivitelezett igényes tetők népszerűsítése, és ezen túlmenően a tervezők és kivitelezők sikeres közös munkájának nyilvános elismerése”.

A szövetség magastető, lapostető valamint fémlemezfedések szekcióban díjazta az igényesen tervezett és kivitelezett munkákat, az újpesti vállalkozás az utóbbi kategóriában egy siófoki lakóházon végzett esztétikus és minőségi munkájáért kapta meg az elismerést.

Az elbírálás során a szigetelő, tetőfedő, bádogosszakma elismert hazai elméleti és gyakorlati szakemberei működnek közre, az ÉMSZ szakmai munkáját emellett a Német Tetőfedő Szövetség, valamint a Svájci Tetőfedő Szövetség zsűribe delegált szakemberein keresztül személyesen támogatja.

A díjazott újpesti vállalkozás egyébként tagja az ÉMSZ-nek, amely tagság nem csupán az elvárható szakmai színvonal fokmérője, hanem a szövetség egyúttal ajánlja is a tagjai, köztük az újpesti Szántó Fivérek és Kozma Kft munkáját.

M. Orbán András