Újpestiek horgászversenye

  •  
  •  
  •  

Harminchárom csapat és tizenhat egyéni horgász vett részt az önkormányzat által meghirdetett horgászversenyen. A korábbi évek hagyományaihoz híven most sem maradhatott el a főzőverseny sem. A csapatok kísérői ezúttal gulyásleves készítésben csillogtathatták meg gasztrotudományukat.

A zsűri őket értékelte legelőször, egyhangú döntés alapján a „Csak egy kicsi, légyszi” csapata kapott elismerő oklevelet és tárgyjutalmat. Az elismeréseket Jókay Attila önkormányzati képviselő adta át minden helyezettnek. A legnagyobb halat (kicsivel több, mint 3,5 kg) Farkas Zoltán fogta. Az egyéni horgászok között övé lett az első hely, a második Pleva János, a harmadik helyezett pedig Zajka Miklós lett.

Legvégül a csapatok értékelése következett. Közülük a „Lila Ponty Vadász” csapata végzett az élen (nyereményük horgászbot, orsó és emléktárgy), őket követi a „Tanulók” és a „Városgondnokság” csapata.

A verseny támogatói: Újpest Önkormányzata, Újpesti Piac-és Vásárcsarnok, Novák Feeder Drennan, Csaliking Magyarország, FishingWorld horgászáruház

MOA