ÚjpestKártya a Családi Napon is

  •  
  •  
  •  

A majális után a május 30-i Családi Napra is kitelepül a kártyairoda. Az újpestiek a rendezvény egész ideje alatt igényelhetik, illetve, akik erről értesítést kaptak, átvehetik korábban (május 15-ig) igényelt ÚjpestKártyáikat.

Április 15-étől kizárólag ÚjpestKártyával vehetőek igénybe az önkormányzat intézményeiben az újpestieknek biztosított kedvezmények, így a kártya megléte különösen fontos!

Az átvételhez szükséges magunkkal hozni a személyi igazolványunkat, illetve a lakcímkártyánkat. Kiskorú személy kártyáját csak szülő vagy törvényes képviselője veheti át. (Keresztszülő, nagyszülő, szomszéd, stb. erre külön meghatalmazás nélkül nem jogosult.)

Az ÚjpestKártya egy olyan, a helyi polgárok által igényelhető kártya, amely különféle kedvezményeket biztosít a kerületben. A kártyaprogram segít abban, hogy az itt élők megismerhessék a helyi vállalkozásokat, üzleteket, boltokat, akik így komoly vevőkörre, törzsvásárlókra tehetnek szert. A városkártya emellett fontos szerepet játszik abban is, hogy szorosabbra fonja az Újpesten élők, az itt működő – elsősorban kereskedelmi és szolgáltató – vállalkozások, valamint az önkormányzat kapcsolatát, együttműködését, egyben erősítve ezzel a lokálpatriotizmust is.