Újra az Óbudai- szigeten

  •  
  •  
  •  

A harmadik hétvégéjéhez érkezett a Generali Gyerek Sziget ingyenes családi rendezvénye, amely az árvíz elmúltával az előttünk álló két hétvégére visszaköltözik eredeti helyére, az Óbudai-szigetre, ahová az újpestiek továbbra is ingyenes buszjáratokkal juthatnak el.

 Június 22-23-án Rutkai Bori és a Hébe Hóba Banda, a Bogár Muzsika Zenekar és a Kolompos együttes koncertje, gyermekmusical, bábszínház, kézműves-foglalkozások és az elmaradhatatlan ügyességi játékok várják a kicsiket. Bemutatkozik a Tábor utcában az elmúlt hétvégén megnyitott újpesti Tarzan™ Park is.

ÚJPEST PROGRAMJAI KÉT NAPON ÁT
– Magicbox: logikai játékok, konstrukciós építők
– Tarzan™ Park: játszótér

Újpest Önkormányzata és a Sziget Kft. együttműködésének köszönhetően a rendezvény ideje alatt – reggel 10-től este 6-ig, szombaton és vasárnap – ingyenes buszjáratok szállítják az újpesti családokat Újpestről az Óbudai Szigetre és vissza.

INGYENES JÁRATOK
A busz indulási időpontja hétvégenként az Óbudai-szigetre: szombaton és vasárnap 10 és 16 óra között óránként; vissza Újpestre: 10.30-tól 17.30-ig, óránként. Indulási hely: Újpesten az István út Jókai utca és Petőfi utca közti szakaszán (az új városháza mellett); Óbudán a K-híd utáni parkolóban.

G. R.


HÉTVÉGE ÚJPEST ÉS A SPORT JEGYÉBEN
A Generali Gyerek Szigeten az utolsó, június 29-30-i hétvége a Tarzan™ Park jegyében és a “Sportos Újpest” összefogással telik. Az UTE és az UFC sportolói biztatják majd mozgásra a kis vendégeket, akik különböző sportokban – többek között karikadobásban, ugrókötelezésben, csocsózásban, tollaslabdában vagy óriássakkban – próbálhatják ki ügyességüket. A sportos állomások teljesítése esetén ingyenes belépők nyerhetők a Tarzan™ Parkba. Június 29-én, szombaton 14 órakor a színpadon bemutatkozik Újpest. Legyen ott ön is a családjával!