Újra Bajnok Terasz várja a sportrajongókat

  •  
  •  
  •  

Június közepétől ismét együtt szórakozhatnak, szurkolhatnak Újpest sportkedvelő lakói, hiszen mire a labdarúgó-világbajnokság elkezdődik, megnyílik a 2014-es Bajnok Terasz is. A bázis június 12 – július 13-ig a focikedvelő újpestieket, július 14-27-ig, a vízilabda- Európa-bajnokság ideje alatt pedig a népszerű vizes sport helyi rajongóit várja majd, a városháza mellett kialakított helyszínen.

A szurkolók a Károlyi parkban egy óriás kivetítő segítségével, finom ételek és hűsítő italok mellett kísérhetik figyelemmel kedvenc csapataik mérkőzéseit, a Szent István téren pedig ezúttal is különböző sportprogramok várják majd a kilátogatókat.
A jó hangulatot péntekenként karaoke, hétvégénként pedig különböző családi programok, játékok garantálják. A szervezők minden hétvégére más és más, színes programot ígérnek, a vetítések mellett lesz majd Ifjúsági-, Közbiztonsági-, Újpest Kártya- és Egészségnap is.

A Bajnok Teraszt két évvel ezelőtt nyitotta meg először Újpest Önkormányzata, azzal a céllal, hogy a meccsek és a szurkolás hangulatát, valamint a közösség élményét elhozza az újpestieknek.

G.R.