Uszodához vezető Labirintus

  •  
  •  
  •  

Egésznapos, tréfás ügyességi megmérettetésekkel tarkított diáknapot tartott február 8-án a káposztásmegyeri Babits Mihály Gimnázium. A diákok egy Labirintus nevű programon is részt vettek, amelynek keretében az iskola ismert és kevésbé látogatott termeit, helyiségeit is felkeresték, valamint eljutottak a szomszédságukban épülő új, városi uszodához is.

A Babits Mihály Gimnáziumban a pénteki, diáknap egyik állomása az épülő városi uszoda építkezésének megtekintése volt.  A diákcsoportok megtekintették a gigantikus építkezést, miközben rövid ismertetőt hallhattak az ősszel elkészülő komplexumról.

Ress Katalin, a gimnázium végzős növendéke az épülő uszoda előtt elmondta: érdekes volt körbejárni a gimnázium azon részeit, amelyekkel egyébként nemigen találkoznak a hétköznapokon. Az épülő új uszoda látványa lenyűgőző, bármelyik oldalról is nézik.  A létesítmény felavatását minden diák nagyon várja. A hatodikos Margitay Kristóf vélhetően sokáig élvezheti a gimnáziumhoz közeli  uszoda jótékony jelenlétét. Elárulta: mindenki nagyon örül, hogy éppen itt, a gimnázium szomszédságában nyílik meg az új, városi uszoda. Mint mondta, bíznak benne, hogy idővel a testnevelés órák egy részét is itt tölthetik majd.

G.R.