Vadnyugati Élménynap

  •  
  •  
  •  

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány 2014. augusztus 30-án 11 és 15 órakor Vadnyugati Élménynap címmel nyílt napot szervez daganatos és más betegségben szenvedő beteg gyermekek számára a Lurdy Házban, a Lurkó Bill Vadnyugati Élményvárosban.

Ez a nap csak róluk szól. A szervezők szeretnének mosolyt varázsolni minden gyermek és szülő arcára, vidámságot csempészni az életükbe. Az élmény, amit itt kapnának, erőt adna a mindennapokhoz, és reményeink szerint segítené őket a gyógyuláshoz vezető úton is.

Tervezett programok

11.00 és 15.00: a Vadnyugati Élménynap hivatalos megnyitója a Vadnyugati Élményvárosban, majd vadnyugati kincskeresés animátorokkal, seriffcsillag-készítés, kézműves-foglalkozások, agyagozás, kosárfonás, virtuális céllövölde, X-box játékok, westernmozizás, vonatozás, bikarodeó, pónilovaglás, állatsimogatás, arcfestés. Meglepetés-sztárvendégek: Mága Zoltán, Szekeres Adrien, Király Viktor, Cserpes Laura, Pordán Petra, Berki Artúr és Pál Dénes. A családoknak látogatást szervezünk a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, mozizást a Lurdy Házban.