Válassza Ön is a csoportos átutalás biztonságát!

  •  
  •  
  •  

A UV Zrt. 2011 februárjában nyereményjátékot hirdetett, annak érdekben, hogy minél több bérlője térjen át a csoportos beszedési megbízások alkalmazására. A nyeremény 5 db 2 éjszakás, 2 személyre szóló szálláslehetőség Hajdúszoboszlón!

Az UV Zrt. azon ügyfelei, akik áttérnek a csoportos beszedésre, és felhatalmazásukat számlavezető bankjuknál legkésőbb 2011. április végéig megadják, az első sikeres tranzakciót követő hónapban egyszeri, 1000 forintos számlajóváírásban részesíti az UV Zrt, valamint akik a most felkínált új lehetőséget választják, és 2011. május 20-ig legalább egy számlájukat már csoportos beszedéssel teljesítik, azok sorsoláson vesznek részt és megnyerhetik az 5 db 2 éjszakás, 2 személyre szóló hajdúszoboszlói szálláslehetőség egyikét.

A csoportos beszedés előnye  a fogyasztók számára is egyértelmű: elkerülhető a postára járás, a sorban állás, nincs elhagyott, vagy  elfelejtett csekk miatt keletkezett hátralék. A teljesítés felső értékhatárának megadásával az ügyfél korlátozhatja a számlájáról egyszerre lehívható összeget és amennyiben nagyobb összeget határoz meg a jelenleg fizetendő havidíjánál, úgy elkerülhető az újabb banki ügyintézés az esetleges díjváltozás esetén. Természetesen ebben az esetben is csak a kiszámlázott összeg kerül leemelésre. A bankszámlakivonaton a díjfizetések egyszerűen nyomon követhetők és a csoportos beszedési megbízásra történő egyszeri felhatalmazást követően megoldottá válik a díj kényelmes és ütemezhető befizetése.
Segítség az Újpesti Vagyonkezelő Zrt. ajánlata, hogy eljár a számlatulajdonos felhatalmazását követően és  kezdeményezi az aktuális havi lakbér, vagy bérleti díj  beszedését.

Az aktuális havi számlát az eddig megszokott módon továbbra is kiküldi a bérlő részére, és a kiszámlázott összeg kerül lehívásra a bérlő által megadott számláról. Az erre vonatkozó felhatalmazást minden Ügyfél saját számlavezető bankjánál teheti meg. A csoportos beszedés elindításához fel kell keresnie számlavezető bankját, és megbízást adnia. Ehhez a következő adatok szükségesek:

Jogosult megnevezése: UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt.
Jogosult azonosítója: A10804001T241
Jogosult számlaszáma: 12010422-00251492-00100000
Az Ön ügyfélazonosítója (minden havi számláján megtalálható)

A nyereményáték 2011. március 1. napján indult és 2011. május  20. napjáig tart. A játékkal kapcsolatos játékszabályzat elérhető az UV Zrt. honlapján, illetve megtekinthető az Uv Zrt. székhelyén (1042 Bp., Munkásotthon u. 66-68.) az információs pultnál.

A sorsolás 2011. május 31. napján 10 órakor lesz, melyen az UV Zrt. képviselőin kívül csak az eljáró közjegyző, közjegyző helyettes lesz jelen, aki a sorsolást az átadott elektronikus adatok alapján, program segítségével végzi. A szervező a nyertesek névsorát a www.uvzrt.hu internet címen, valamint az Újpesti Naplóban hozza nyilvánosságra.