Vállalkozói börze a Megyeri Klubban

  •  
  •  
  •  

Új kezdeményezést indított útjára szombaton a Megyeri Klub. Börzét szervezett helyi vállalkozók számára, azzal a céllal, hogy egy helyen és időben találkozhassanak, ismerkedhessenek meg velük a káposztásmegyeriek. A rendezvényre szép számú helyi család, kicsik és nagyok is ellátogattak. Volt kedvezményes vásárlási lehetőség, ingyenes kóstoló, kedvezményes vásárlást biztosító kuponosztás és sok más lehetőség.

Nyár elején nyitotta meg a kapuit Káposztásmegyer II. új közösségi tere, a Megyeri Klub, amely új és újabb, a legkülönbözőbb korosztályokat megcélzó rendezvényekkel várja a helyieket. Szombaton ismét egy új kezdeményezést indított útjára a klub. Környékbeli vállalkozások számára szervezett börzét, biztosítva ezzel azt, hogy a helyiek még inkább megismerjék az itteni vállalkozások sokszínű profilját, termékeik széles skáláját.
A börzén a látogatók találkozhattak a helyi biobolt, gyermekruhaüzlet, optika, cukrászda, játszóház és számos más vállalkozás kínálatával. A vásárlókat kedvezményes áru termékek, ingyenes kóstolók, különböző engedményekre jogosító kuponok várták, de a klub kistermében egészségmegőrző szolgáltatásokat, masszázst és immunrendszer szűrést is kipróbálhattak az érdeklődők.
– Reméltük, hogy sok érdeklődőt vonz a mai börze és ez a reményünk szerencsére bevált: nagyon sok család látogatott el hozzánk  – tudtuk meg Kovács Bencétől, az  Újpesti Kulturális Központ munkatársától, a Megyeri Klub vezetőjétől. Hozzátette: a hagyományteremtő szándékkal elindított program célja, hogy összehozza a helyi vállalkozásokat és vásárlóikat.
 - Külön örömünkre szolgált, hogy maguk a látogatók is kérték, gyakrabban hívjunk életre hasonló találkozókat – mondta a klubvezető.
G.R.

fotó: Várai Mihály