Valóságos Tarzan

  •  
  •  
  •  

Tarzan egy képzeletbeli alak, egy regény- és mesehős, aki egy angol főnemes fia, s szülei helyett a majmok nevelték a dzsungelben.
A róla elnevezett élményközpont ellenben nagyon is valóságos, hajó és homokbányájával, csodálatos ligeteivel, dús lombú fáival rengeteg családot idevonz az egész ország területéről. Hogy mitől ilyen híres az újpesti Tarzan™ Park?

Többek között a különböző tematikájú, érdekesebbnél érdekesebb játszószigetektől, a Picurvártól, mely a nagymozgást segítő eszközök fellegvára, a Hintaréttől, ahol a gyerekek csoportosan is hintázhatnak, a Liándzsungeltől, melyben a kapaszkodás és a mászás kerül előtérbe, a zenei hangoktól gazdag Zengőerdőtől, és a gyerekek kedvenc Placcs Placcától, ahol minden a víz szeretetéről szól.
Figyelem! Míg tart a nyári szünidő, hétköznap 1 megváltott gyerekjegy mellé maximum 2 nagyszülő (aki elmúlt 60 éves, vagy rendelkezik nyugdíjas igazolvánnyal) belépőjegye 70 % kedvezménnyel kapható! Hétfőn és a szerdai napokon 1 gyerekjegy mellé 1 kísérőnek a jegye ingyenes, zárás előtt 2 órával pedig
a belépőjegyek féláron kaphatók!

A Tarzan™ Park az újpesti lakosoknak kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget
biztosít. A kedvezmény igénybevételének feltétele 2015. április 15-ét követően
az Újpest Kártya megléte!