Varázsnap a játékboltban

  •  
  •  
  •  


Varázsnapot ígért az Árpád úti MagicBox játékbolt, amely különleges, gondolkodtató játékok kínálatával egyre ismertebb és népszerűbb. Idén második alkalommal tárta ki kapuját a látogatók előtt, a játszás örömét kínálva. A szeptember 10-i kora délelőttről délutánig tartó programon nem a vásárlás volt az elsődleges cél, hanem a játék. A szülők és a gyermekek is elsősorban amiatt mentek, hogy kipróbálják a varázslatos és „okos”  játékokat, az idő múlását is feledve, csak egymásra figyeljenek.

A varázsnap része lett az önkormányzat Találkozzunk többször! rendezvénysorozatának,  ezúttal a Gyermeki örömök című programba illesztve. A belépő, éppen úgy, mint tavasszal, egy megunt, de még használható játék volt. A kisgyermekek azzal, hogy lemondtak egy korábbi játékukról, bebocsátást nyertek a játékparadicsomba.  Az ajándékba hozott játékok nemsokára az újpesti óvódásokhoz kerülnek.
A szombati varázsnap igazán varázslatos volt. Egyfelől a játékok miatt, másrészt rengetegen voltak. Úgy tűnik, a nagysikerű tavaszi játéknapnak híre ment, érdemes volt a folytatáson gondolkodni és tárt kapukat nyitni.

A játékban elfáradt családok a Batyu Színház előadásában A Mesék könyve – Holle anyó című bábelőadást nézhették meg. Így a jótékonyság mellett azt is megtapasztalhatták a mese tanulságaként, hogy mennyivel jobb a szorgosság, mint a restség.