Varázsnap a Magic Box-ban

  •  
  •  
  •  

Nagy volt a sürgés-forgás szinte egész nap a Magic Box újpesti üzlete előtt. A készségfejlesztő játékokkal foglalkozó üzlet egész környékét, játékaik standjait vidám gyerekek és szülők, valamint hírességek lepték el.

A belépő ezen a napon az újpesti rászoruló gyermekeknek és óvodásoknak továbbítandó, megunt, kinőtt vagy már használaton kívüli játék, illetve PET-kupak volt, amelyekkel az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti által támogatott mozgássérült Nórikát segíthetik. A nap lényege, hogy ezeket a képességeket, készségeket fejlesztő játékokat ez alkalommal bárki kipróbálhassa és megkedvelje az eszközöket, melyek játszva szolgálják épülését. A nap egyik nagy tanulsága, hogy bizony a felnőttek számára is hasznosak mindezek és valóban próbára tesznek bennünket. Mi sem bizonyította ezt jobban, mint az a nagyközönség előtt megtartott játék, melyen Cinthya Dictator, Boross Lajos, Tomi Boy, Puskás Peti és Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere is részt vett.


Aki ma közülük a legtöbb feladatot hibátlanul, időben teljesítette, nem volt más, mint a Megasztárból megismert és azóta nagy sikereket elért Puskás Peti.