Városnapok idén is

  •  
  •  
  •  

Újpest legnagyobb szabású és talán legkedveltebb rendezvénye, a Városnapok idén is remek programokkal várja a látogatókat augusztus 25 és 28 között a Szent István téren. A koncertek mellett most is színvonalas egész napos kikapcsolódási lehetőségek lesznek.

A gyerekek nagy örömére idén is kitelepül a Városnapokra a Tarzan™ Park, amely képes teljesen elvarázsolni a gyerekeket. Különböző tematikájú, érdekesebbnél érdekesebb játékokat hoznak a Tarzan™ sátorba a szervezők, hogy a gyerekek idén is önfeledten szórakozhassanak. Az óriás társasjáték, az óriás memóriajáték, az óriáspuzzle, a léggömb is a teljes kikapcsolódást nyújtja, és a játék mellett a sikeres mozgás kivitelezése is örömet okoz a gyereknek.

A Sportos Újpest programjai közt kapura rúgás, fekve nyomás, pingpong, csocsó, ugróiskola, mászófal, ugrókötelezés, trambulin, biliárd, kajak ergométer, 3D karika és léghoki várja a testmozgásra vágyókat. A szervezők augusztus 27-én 19 óra 10 perctől egy igazi sportcsemegével, a Face Team akrobatikus kosárlabda-bemutatójával is kedveskednek majd.
A Városnapokon a kisgyermekes családok sem fognak unatkozni. A Skac Placcon kézműves-foglalkozások, baba-mama kuckó és játszóház várja a kicsiket és szüleiket.
Az előző évekhez hasonlóan a játszva tanulás és a környezeti nevelés jegyében a WWF – Élő Duna Turné programja és az ÖKO-játszótér is izgalmas és érdekes feladatokkal várja a gyerekeket az Egek Királynéja Főplébánia templomkertjében.

Találkozzunk a Városnapokon is!