•  
  •  
  •  

Elérkezett a Karácsonyi Vásár második programokkal zsúfolt, továbbra is izgalmas és ünnepváró hétvégéje. Kilátogattunk az ünnepi forgatagba, ez alkalommal a téren portékáikat és ínycsiklandozó finomságaikat kínáló árusokat kérdeztük, milyenek az eddigi tapasztalatai

A krampampulit, sült gesztenyét, langallót és forralt bort is kínáló 20-as pavilon vezetője, Starcsevics Péter szerint az idei vásár felülmúlni látszik a korábbi évek tapasztalatait: mind a vásár hangulata, mind a látogatók számának tekintetében. Biztat mindenkit, hogy jöjjenek és érezzék jól magukat, akár hét közben 19 óra után is. Szeretettel várnak mindenkit.

Hasonló tapasztalatokról számolt be a Kossuth kiadó 22-es pavilonjának eladója, Katona Zita is, aki szintén megnövekedett érdeklődést tapasztalt a karácsonyi ajándéknak szánt kiadványok, albumok széles kínálata iránt.

A szilikonos sütőformákat kínáló 30-as pavilon eladója, Gulis Viktória tapasztalati is hasonlóak: a látogatók a karácsony asztalra szánt süteményről sem feledkeznek el, hogy az ünnepi asztalt általuk még hangulatosabbá tehessék. A karácsonyi hangulat forgatagában, fogynak a szebbnél szebb sütőformák is.

PM