Vasárnap irány Székesfehérvár

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC vasárnap 16:30 órakor Székesfehérváron, a Videoton otthonában lép pályára az OTP Bank Liga 17. fordulójában. Szurkolóink számára a belépők 500 forintba kerülnek, a jegyeket szerdától lehet megvásárolni a Szusza Ferenc Stadion recepcióján. Szurkolóinknak az alábbi megközelítési lehetőségeket ajánljuk.

AUTÓVAL:

Autóval az M7-es autópályát a 64. számú kijáratnál kell elhagyni, Székesfehérvár-Centrum irányába. A közelben lévő körforgalmat az első kijáraton kell elhagyni, szintén Székesfehérvár-Centrum irányába. Körülbelül 2 km-t kell haladni a Sárkeresztúri utcán, egyenesen a belváros irányába, majd a Széchenyi utca – Csíkvári út kereszteződésében ismét egy körforgalomhoz érkezünk, a második kijáraton kell ezt a körforgalmat elhagyni a Csíkvári út irányába, innen körülbelül 150 méterre található a Sóstói Stadion. Felhívjuk szurkolóink  figyelmét, hogy az autópályára csak érvényes autópálya-matricával lehet  felhajtani, a tíznapos matrica ára 2975 forint.

BUSSZAL:

A találkozó időpontja: 2012. december 2. (vasárnap), 14:00 óra

Utazás kezdési időpontja: 2012. december 2. (vasárnap) 14:30 óra

Az utazás várható befejezése: 2012. december 2. (vasárnap) kb. 20:00 óra

Az indulás és az érkezés helyszíne: Szusza Ferenc Stadion (1044 Budapest, Megyeri út 13.) Megyeri úti Főbejárat előtti parkoló

Az utazás díja: 5000 Ft/fő, amely tartalmazza az útiköltséget és a mérkőzésbelépőt

Az utazáshoz minimálisan 40 fő szükséges!

A jelentkezés lapot az oldal alján található linken tudják letölteni. (A jelentkezési lapon kért adatokat kötelező megadni)

Visszaküldeni a kitöltött jelentkezési lapot, illetve jelentkezni lehet az utazas@ujpestfc.hu, illetve a bescannelt jelentkezési lapot a +36-1/231-00-89-es telefax számra várjuk.

Az utazás kódja: 1885/08/2012

VONATTAL:

A vonattal utazó szurkolóink számára két lehetőséget javaslunk az utazáshoz. A Déli-pályaudvarról 13:56-kor illetve 14:06-kor indul a vonat, amely 15:05 illetve 15:25 órára ér Fehérvárral. A visszaúthoz is két lehetőséget javaslunk. Az első 19:45-kor, a második 20:27-kor indul, és 21:05 valamint 21:45-kor érkezik meg a Déli-pályaudvarra.

Felhívás a szurkolókhoz!

Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista és antiszemita megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

Akinél pirotechnikai eszközt, tiltott önkényuralmi jelképet, pályarendet sértő eszközt (pl.: szúró-, vágóeszköz) találnak, nem léphet be a létesítmény területére. Ez a szigorú intézkedés fokozottan vonatkozik az ittas egyénekre, akik még érvényes jegy birtokában sem léphetnek be a stadionba.

A félreértések elkerülése miatt hangsúlyosan felhívnánk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ továbbra is szankcionálja a pirotechnika használatát. Továbbá kérjük szurkolóinkat, hogy tartózkodjanak a hanggránátok használatától is.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a transzparensek tekintetében is változott az MLSZ Biztonsági Szabályzata. Ezek alapján már nincs szükség a mérkőzésre a rendőrség és a Szövetség engedélyére ahhoz, hogy valaki szurkolói transzparenst vigyen be a mérkőzésre. Azonban változott jogszabályok szerint, az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Országgyűlés 2011. július 11-én elfogadta a sporthuliganizmus jelensége elleni fellépés érdekében szükséges, egyes törvények módosításáról szóló törvényt. A törvény 2011. szeptember 1-én lépett hatályba. Az Újpest FC – az MLSZ-szel együttműködve – már közzé tette a szurkolókat is érintő jogszabályokat, illetve jogszabály-módosításokat.

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolóinkat, hogy az Sztv. új rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

ujpestfc.hu/g
fotó ujpestfc.hu