Vasárnap is Városnap!

  •  
  •  
  •  

Szombathoz hasonlóan vasárnap is számtalan program és élmény vár ránk az Újpesti Városnapokon.

Megkezdődik a tanév

A naptár szeptemberre fordul, megkezdődik az új tanév is. A fennállásának 60-ik évfordulóját ünneplő Bajza József Általános Iskola a Szent István téren tartja (központi) tanévnyitó ünnepségét, amelyre azok is ellátogathatnak, akik szívesen emlékeznek vissza a hajdanvolt diákévekre. 

Szintén tíz órakor rajtol a Sportos Újpest program második napja, ahol 10 állomáson átjutva versenyezhetünk a pontokért. Egész napon át óriássakk, trambulin, biliárd, léghoki, népi játékok várják a mozogni vágyókat és kipróbálható, milyen a kajak ergométer. A közlekedési játszótér nem csak érdekes, de hasznos is, kiváltképpen tanévkezdés idején.

Táncoló Talpak, sztárok

A nagyszínpadon 13 óra 40 től a Táncoló Talpak Baráti Társaságát köszönthetjük, majd az Újpesti Kulturális Központ intézményeiben működő művészeti körök bemutatója kezdődik. Nem sokkal 16 óra után sztárparádéval folytatódik a délután: a Prison Band, és Kállays Saunders András lép a színpadra. Bemutatót tart a Limes Szabadidős Sportegyesület és a nagysikerű Gördülő tánccsoport!

Napzárta Rúzsa Magdival lesz, 20 órai kezdettel.

Vásári kavalkád

A nagyszínpad és a Sportos Újpest- területen kívül szívesen látják Önt a Tarzan™ Park sátrában is! A vásári kavalkád karaokesátrat, Skac Placc-ot, baba-mama kuckót, kézműves foglakozásokat, Maki Játszóház Újpest – nyújtotta élményt és a Magic Box játékait is kínálja. Ingyenes beiratkozással, a könyvtári könyvek vásárával várja az olvasókat a Szabó Ervin Könyvtár Király utcai könyvtára. Működik az utcakönyvtár, amelyben egy magunkkal vitt könyvért cserében egyet –olvasásra – elvihetünk. 

A Szent István téri faházak között érdemes a 9-es számú faháznál is elidőzni, az Újpest Márkabolt kínálatában Újpest emblémás ajándéktárgyak, pólók várják a vásárlókat.

Találkozzunk többször! az Újpesti Városnapokon! 

A program: 

10.00 ÚKK Ifjúsági Ház Masszázs 
10.00 Szent István tér Sportos Újpest 
10.00 Központi tanévnyitó
13.40 Táncoló Talpak Baráti Társasága 
14.00 Köreink bemutatója 
16.20 Prison Band 
18.10 Limes Szabadidős Sportegyesület 
18.40 Kállay-Saunders András 
19.15 Gördülő tánccsoport 
20.00 Szent István tér, Nagyszínpad Rúzsa Magdi-koncert (élő) 

Közben:
pontverseny 10 állomáson 

– fekvenyomás 
– kapura rúgás 
– célba dobás karikával 
– célba dobás labdával 
– ugrálókötelezés 
– darts 
– pingpong 
– csocsó 
– ugróiskola 
– mászófal 

egész nap: óriássakk, trambulin, biliárd, kajak ergométer, 3D karika, léghoki, népi játékok, játszósátor; Közlekedési játszótér