Vége az egyik furcsa újpesti büntetésnek – Christ távozik

  •  
  •  
  •  

Az Újpest honlapjának bejelentése szerint távozik a klubtól Gregory Christ, a lila-fehérek 31 éves francia játékosa. Christ annak ellenére volt az Újpest játékosa, hogy nem számítottak játékára, külön készült a többiektől, ám mégis a hétből hat napot ott kellett lennie a Megyeri úton. Christ távozik, kérdés, mi lesz a hasonló cipőben járó Szélesi Zoltán sorsa.

(Fotó: ujpestfc.hu)

Az Újpest honlapja közleményben tudatta, hogy távozik a klubtól a francia Grégory Christ.

“Távozik a Megyeri útról Grégory Christ, akinek szerződését közös megegyezéssel bontotta fel a játékos és a klub. A 31 éves labdarúgó tavaly nyáron igazolt Újpestre, a 2012/2013-as szezonban 27 bajnokin és egy kupamérkőzésen lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett. Grégory Christnek köszönjük a klubért végzett munkáját és további sok sikert kívánunk pályafutásához! ” – írja a szakításról az ujpestfc.hu.

Korábban beszámoltunk arról, hogy miután Christ nem volt hajlandó belemenni szerződésének felbontásába, így a klub olyannyira betartatta vele munkaszerződését, hogy hétfő kivételével naponta fél kilenctől fél ötig a Megyeri úton kellett lennie, úgy is, hogy a csapat többi tagjától külön készültek.

Hasonló cipőben járt egyébként Szélesi Zoltán, Christ sorsa most megoldódott, Szélesivel kapcsolatban egyelőre nincs újabb információ.

(csakfoci.hu)