Veretlen az UTE Volley csapata

  •  
  •  
  •  

Tovább folytatódott a sikerszéria az Újpest számára a röplabda női Extra Ligában, pontveszteség nélkül, 100 százalékos teljesítménnyel vezeti az alsó ház tabelláját a középszakaszban.

A hétvégén a bajnokságban, két fordulót is rendeztek. Az Újpest a fehérvári MÁV-Előre otthonába látogatott el pénteken, majd vasárnap itthon látta vendégül őket. A pénteki mérkőzés első két szettjéban döcögött a játék, az újpesti lányok nem igazán találták az ellenszerét a rendkívül fiatal és nagyon lelkesen játszó MÁV-Előrének. A harmadik szettben megrázták magukat Dambendzeték és igazi örömröplabda bemutatót tartva fölényesen nyerték a szettet. Ezután az Újpest irányította már mérkőzést és megfordítottá az eredményt..

MÁV Előre – UTE 2:3 (22,20,-9,-14,-12).

Vasárnapi találkozón az első szettben kiegyenlített párharcot láthattunk, fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a kiélezett küzdelmet végül az Újpest nyerte A lila lányokat magabiztosan hozták a második szettet is. A harmadik játék elment, de a negyedik szettben beindult az igazi újpesti gőzhenger és ellentmondást nem tűrő játékkal megnyerték a mérkőzést.

UTE – MÁV Előre 3:1 (27,16,-15,7).

A szenzációs teljesítménnyel az UTE női röplabda csapata bebiztosította az alsó ház első helyét a későbbi találkozók eredményétől függetlenül az Extra Ligában.

(GG)

Az UTE Volley csapata január.27-én csütörtökön 17 órától a Tungsram csarnokban játssza a visszavágó mérkőzését a Vasas ellen Magyar Kupában. (1041 Megyeri út 6.)