Világmárkák elérhető közelségben

  •  
  •  
  •  

Emlékeznek még a Vissza a jövőbe trilógiára? A kérdés költői volt, hiszen Marty McFly és az őrült feltaláló, dr. Emmet Brown izgalmas perceket szerzett minden korosztálynak. A film egyik emlékezetes részlete Marty Nike sportcipője, amelyet akkor még mindenki irigykedve nézett.

Magyarországra a nyolcvanas években kezdtek beszivárogni azok a világmárkák, amelyeket ma már szinte minden sarkon megvásárolhatunk. Újpesten 1981-ben nyitott meg a Viszlay Sport, ahol a legújabb Adidas, Nike és Puma termékek sorakoztak. Az üzlet azóta túl van két költözésen, de még mindig Újpest első sportboltja, ahol – akár a mesékben – nyugodt szívvel kívánhatunk bármit, ott terem.

– A sportüzletünket 1981-ben tornadresszel, tornapapuccsal, fürdőruhával kezdtük – meséli Viszlay Norbert, az üzlet tulajdonosa. – Később megjelentek a népszerű márkák is, mint a Nike, az Adidas, a Puma, az Arena, a Roxy, a Quiksilver, a Converse.
Azóta azt üzlet Újpest legfelszereltebb sportboltjává nőtte ki magát, és az egészségmegőrzésre is nagy hangsúlyt fektet. A sportruházat és a kisebb sporteszközök mellett fitneszgépeket és kerékpárt is vásárolhatunk. Bár az üzlet méretéből adódóan ezekhez a termékekhez rendelés útján juthatunk hozzá, de elképzelhetetlen, hogy olyan sporttal kapcsolatos kívánságunk legyen, amely „a Viszlaynál” ne teljesülne. Az árucikkekért pedig egészségkártyával, szabadidős SZÉP-kártyával, Erzsébet- és Sodexo-utalvánnyal, valamint beiskolázási utalványokkal is fizethetünk. Az Újpest Kártya-tulajdonosok minden termékre tíz százalékos kedvezményt kapnak. Ugye, érdemes betérni?
Domján Vivien

Viszlay Sport, Budapest IV., Árpád út 64. Tel.: 06-1 369-9164