Vírusüzlet luxuskivitelben: tovább pörög az államtitkári rokonság maszk-biznisze

  •  
  •  
  •  

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Szabó Tünde sportért felelős államtitkár rokonságához tartozó Vasvári Dániel a vírushelyzeten nyerészkedve ipari mennyiségben, horror összegekért kínált eladásra egészségügyi maszkokat és fertőtlenítőszert.

Úgy tűnik, hiába hiánycikk továbbra is a kétféle áru, a kormányzati rokonnak nem okoz gondot a védőfelszerelések beszerzése és elpasszolása.

Olyannyira nem, hogy Vasvári a múltkor egy rövid időre privátra állított Instagram-oldalán továbbra is minden fenntartás nélkül kínálja a pofátlanul túlárazott termékeket:

Az FFP2-es maszk csomagolásán egyértelműen látszik, hogy a termék egy kínai gyártótól származik,

aki pedig lemaradt volna a korábbi ajánlatokról, az se búslakodjék, továbbra is aktuális a kínálat:

Na de ki is az a Vasvári Dániel?

Az „élelmes” eladó személye nem csak a Szabó Tünde államtitkárral kapcsolatban lehet ismerős a nagyközönségnek, Vasvári életútja ugyanis vaskosan belenyúlik a hazai bulvárvilágba is:

a férfi korábban szerepelt a Farm című valóságshowban, illetve nővére nem más, mint a Feleségek luxuskivitelben című produkcióból ismert Vasvári „Luxus” Vivien.

A Nők Lapja Café 2018-ban számolt be róla, hogy Vasvári milyen körülmények között kérte meg felesége, a jelenleg az Innovációs és Technológiai Minisztériumban dolgozó Trizner Lola kezét.

Vasvári Dániel

Vasvári Dániel

Ezek után nyilván senki sem csodálkozhat azon, hogy Vasvári Dánielnek ilyen eszközökhöz kell folyamodnia ezekben a nehéz, mindenkitől lemondást és áldozatokat követelő időkben, hiszen a család nevével egybeforrt luxust a vészterhes időkben is illik megőrizni, ugyebár.

Annak pedig feltétlenül örülünk, hogy ekkora érdeklődés mutatkozik a kínált termékekre, hogy még időszakos akciókra is számíthatnak a vásárlók:

, , , , ,